[]

Açık Açık Soruyorum Ölecekmiyiz?

Bu ayın 10'undaki deney sonrası ölecekmiyiz?
Öleceksek ona göre davranacagım da.

Ölme, başımıza bir ibnelik gelme riski ne kadar?
Böyle bir durum olursa(dünyayı acaip yaratıklar basarsa, karadelik falan hikayesi olursa) herifleri dövmek çözümmüdür?

 
hayır.


  • dunyanin en gereksiz adami  (07.09.08 00:56:44) 
(git: 38635)


  • deckard  (07.09.08 01:04:44) 
sansasyonel medya'nın gündem oluşturma çabasıdır, korkmayınız.


  • deckard  (07.09.08 01:29:04) 
olmeyecegiz!

altina imzami basarim; eger haksiz cikarsam gel beni bul sen.
  • egotm  (07.09.08 01:38:56) 
Ha şöyle ya. Böyle bir soru sormaya cesaret ettiğiniz için sizi saygıyla selamlıyorum crusoe. Zira sözlükte bir iki başlıkta gezindim, cemil cümlemiz parçacık fiziği uzmanıymış meğer, protonu nötronu kilokalorisi elektron yörüngesi parende atıyor cümle aralarında. Hayır, bırakın parçacık fiziğini, mekanik, basit makinalar gibi lise 2 müfredatında yer alan fizik konularına bile kafası basmayan bi insanım; 2 gündür maymuna dönmüş vaziyetteydim. Sağolasın ekşi duyuru..

Şimdi ölmeyeceğimiz kesin di mi? Ona göre evin kirasını ödeeyecem; öleceksek bütün sermayeyi suşiye, havyara, ithal viskiye filan yatıracam da..
  • atomic punk  (07.09.08 01:41:59) 
Ölmeyiz hrehalde...

Ama. Herkesin öleceğini veya hiçkimsenin ölmeyeceğini göz önüne alırsak, değişen bir şey olmayacak, bu nedenle bunu düşünmek bile bana anlamsız geliyor.
  • fredi  (07.09.08 01:49:29) 
bişey olmaz ancak bu dünyanın sonu gelse gelse kendi elimizden gelecek gibime geliyor. o deneyden sonra daha büyük bir deney daha olacak ayrıca. ve bunun sonuçları hemen start'a bastım oldu gibi değil, seneler sürüyor.


  • nihilanth  (07.09.08 02:52:44) 
Ölürsek ölürüz,telaşlanmana gerek yok.


  • halef  (07.09.08 06:00:10) 
"ölme riskimiz olsa böyle bir deneyi hiç yaptırmazdı otoriteler değil mi?" sorusu ile vicdanımı rahatlatıyorum ben
ama öte yandan da dünyanın en tehlikeli şeyi gibi bahsediyorlar insanın kafası allak bullak olabiliyor
11inde uyanınca bambaşka mı olucak her şey nedir yani
  • demlikposet  (07.09.08 10:48:23) 
istanbulda trafiğe çıkıyorsanız bence çok daha yüksek ihtimal var ölmeniz için öyle diyeyim.


  • darknum  (07.09.08 12:46:49) 
hiç korkmaya gerek yok. ölsek bile öldüğümüzü bile anlamıycaz birincisi, ikincisi de bakarsın gerçekten süper bir karadelik oluşur ve süper bir zamandan çıkıveririz..olumlu da düşünmek lazım bence.


  • jade  (08.09.08 00:43:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.