[]

microsoft outlook kullanıcıları

selamlar.

şimdi gmail.com thy.com fenerbahce.com.tr olarak düzenli baktığım 3 mail var. hadi gmail laps diye açılıyorda diğer ikisi için sürekli olarak kullanıcı adı şifre yazmam gerekiyor. bunları outlook a geçirip hepsine şifre mifre yazmadan bakmamın imkanı yok mu? var ise nasıl yapıcam kurcalamadığım yeri kalmadı gene yapamadım. anneye anlatır gibi anlatırsanız anlarım anca

posta.thy.com (burdan girince açılan sayfa resimdeki)

mail2web.fenerbahce.com.tr

 
pop veya imap bağlantısı gerekir. gmail'de ikisi de var, imap iyi bir tercih olur. diğerlerini sitesinden soruşturmak gerekiyor.

edit: mail2web.fenerbahce.com.tr adresinde, aşağıda zaten yazıyor.
  • f2dx  (05.04.12 21:13:07 ~ 21:14:37) 
işte yazıyor da yapamadım nereye giricem o bilgileri?


  • seljax  (05.04.12 21:16:36) 
hangi outlook? office paketindeki mi, express mi?

mesela burada outlook express'te gmail için ayar yapılıyor: support.google.com
  • f2dx  (05.04.12 21:19:30) 
yahu (: herneyse ondan benim tek amacım msoutlooku açıp şifre mifre yazmadan browsera girmeden bu 3 mailime de bakabilmek.

bende 2007 office var. express lazımsa onu da temin etmeye çalışırım. dediğim gibi bu konu hakkında hiç birşey bilmiyorum biliyorsanız sunu suraya giriceksin suradan hallediceksin gibi bilgilere ihtiyacım var.
  • seljax  (05.04.12 21:22:56) 
bunların ayarları farklı, bu sebeple net bir cevap vermeye çalışıyorum.

windows 7 kullanıyorsunuz herhalde, o zaman express sürümü yok, msoutlook kullanırsınız, gmail için şu şekilde yapılıyor: support.google.com remember password seçeneği de işaretli olacak.

fenerbahçe içinse pop ve smtp adresleri ex7.fenerbahce.com.tr şeklinde oluyor.
  • f2dx  (05.04.12 21:27:32 ~ 21:30:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.