[]

idefix kitap fuarı fırsatları

reklamcı gibi oldu başlık.
şey diyeceğim, şimdi bu sanal kitap fuarında kitaplar indirimliymiş ya, cidden belirgin bir fark var mı? normalde bir kitabın %30 indirimli hali zaten google'ladığınızda bulunabiliyor, her site zaten kendine göre %10 ile %30 arası indirimde sunuyor kitapları artık. çok da "fırsat" bir durumu var mı ki bunun?

ya da mesela "oha şu kitap normalde şukkadar ama kitap fuarı ayağına bukkadar fiyada indirmişler, hemen alızlayayım" dediğiniz kitapları yazabilir misiniz? türü pek fark etmez gibi.

 
normalde siteler indirim yapıyor evet. işte idefix de onun üzerinden bi daha indirim yapıyor öyle bişey. mesela normalde idefix fiyatı 20 lira olan kitap 15 liraya düşüyor. böyle bakınca bi anlamı yok gibi de 10 tane kitap alsan 50 lira kar edersin. zaten bir kitapta ne kadar indirim bekleyebilirsin ki. 20 liralık kitabı 5 liraya satmıyorlar yani.


  • tepedeki psychedelic adam  (05.04.12 13:43:39) 
tamamen aynı kitaplardan bir de kitapyurdu.com'da sepet oluşturdum, ihmal edilebilir bişey fark etti. hatta kitapyurdu'nda kargo sıfırlayan şeylerden alırsan idefix'in festivalli haline göre bile daha ucuz oluyor. pek bir numarası yok yani. ama bazı kitaplarda olağanüstü indirim yapıyor olabilir, araştırmak lazım.


  • boshi  (05.04.12 13:55:23) 
idefix artık çok pahalı ya. eskiden iyiydi de artık idefix'ten almanın pek anlamı yok. fuarlı hali bile işte anca diğer ucuz yerlerin normal haline denk gelebiliyor.

ama bu fuar zamanları bazı yayınevlerinin, set kitapların falan %50,60,70'e varan indirimleri olabiliyor. onlar güzel işte.
  • hmm peki  (05.04.12 14:14:16) 
@hmm peki, öyle şeyler bulmak benim amacım da aslında


  • hjarteblod  (05.04.12 14:18:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.