[]

saç önerisi?

sevgili saç guruları, benim asıl saçım siyah ama beyaz tenli olduğumdan mütevellit küllü kumrala boyatayım derken çeşit çeşit evrelerden geçti uçları sarı, ortaları küllü, dipleri siyah gibi bir acuze kaldı elimde, ben istiyorum ki öyle bir renge boyatayım hem bunlar kapansın hem de güzel dursun. Kuaförler yapabilseler küllü kumral diyeceğim ama yapamıolar hacılar, bana bir renk önerin allah aşkına thanx.( siyaha dönmek istemiyorum beni çok sert gösteriyor.)




 
koyu kızıl
beyaz tende tek geçerim

  • lunedor  (05.04.12 00:12:29) 
kızıl yaptım akması şu bu uğraşamam dönene kadar neler çektim 1 ay sonra turuncu oluyor, kızıl out.


  • beni taniyan yok bu sehirde  (05.04.12 00:16:52) 
çikolata kızılı diyorlar galiba, kahverengi gibi ama kızıl. eski kız arkadaşım siyah saçlıydı, bu renge boyatmıştı, solma filan olmamıştı. kızıl demeye bin şahit ister, ama çok güzel.


  • fakyoras  (05.04.12 00:23:33 ~ 00:24:51) 
kızıl mızıl yapma hocam her önüne gelen kızıl oluyor...


  • gominist redar  (05.04.12 00:25:01) 
ya işin aslı kızıllık içeren hiçbir boyayı boyamayacağıma dair yeminim var biliyorum bana da fena olmuyordu o renk ama dönülmüyor hangi boyayı boyarsan boya yine çıkıyor alttan, ben ki sıkılgan bir insanım bana göre değil o işler yea, kızıl içermesin pls. unutmuşum yazmayı


  • beni taniyan yok bu sehirde  (05.04.12 00:26:21) 
çikolata kahve güzel olur. hem tatlı tatlı parlar.


  • somethinginthewayshemoves  (05.04.12 01:03:49) 
aslında beyaz tenliye siyah saç çok güzel gider ki, hele ki kendinden siyahsa...
lakin siyah istemiyorsan, mavi?
ya da daha ilginç olsun istersen, beyaz ya da platin?
  • spider03  (05.04.12 02:02:21) 
kızıl olmasın siyahta olmasın dersen zaten çok fazla seçenek kalmıyor, koyu kahve tek seçenek gibi klasik anlamda ya da sarı yapabilirsin ki ben hiç sevmem(gerçi bana noluyorsa:) ya da denildiği gibi fantaziye kaçıp mor, mavi vs ki bunlarda en az kızıl kadar sorun çıkarır muhtemelen.


  • lunedor  (05.04.12 05:53:07) 
bakır kızılı, turuncu


  • irrasyonel kedi  (05.04.12 07:53:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.