[]

erkek ve saç sorunsalı

şimdik sevgili güzellik uzmanları ve berberler
yıllardır kısa saçlı olarak bir an eski fotograflara bakınca gaza geldim saçları uzatayim dedim o hepimizin bildiği malum zamana geldim hani biçimsiz çirkin allah belası durumdayım,
saçlarım kıvırcık ve çok sık üstelik baya kalın telli olduğundan hiç birşey yapamıyorum şekil vereyim dedim buradan bir tane abladan yardım alıp köpük denedim ilk süreler iyiyken biraz daha uzayınca ondan da ümidi kestim o da yemiyor artık

şimdi diyorum ara makas attırsam en azından bir şekil şemal alabilir mi ?
saçlarıma birşey sürmemiş gibi gösteren ellediğimde de birşey hissemeyecegim şey nedir (sanırım gene köpük olacak)
kısacası ben ne yapayim hayır iyice maymuna döndük zaten bir boka benzmiyorum iyice insanlıktan çıktım müşteri karşısına çıkamıyorum.
el atın şu maymuna da insana çevirelim biraz.

 
Ben de pek anlamam saldım uzayıp duruyor senin ki kadar kabarık değil ama cevapları merak ediyorum bende. Yani yazacaklarınız için x2 sevap kazanacaksınız duyuru sakinleri, pamuk eller klavyeye.


  • mindwars  (04.04.12 23:26:54) 
sabredeceksiniz. başka çözümü gerçekten yok. bir de tüm insanlık adına sizden taç takmamanızı rica edeceğim.


  • sanal hayvan  (04.04.12 23:30:09) 
bunun cevabını bulan insan çok sevap point kazanacak eminim. ama evet lütfen o taç meselesini açmayalım kalp kırarım.


  • exodia  (04.04.12 23:46:21) 
kendi tecrübelerimden;
- ara makas iyidir.
- iyi bir berber bulursan saç tipine göre bir kesim de iyi durur (kat kat diyor kızlar buna). bu dönemde ayda bir berber ziyareti gerekebilir.
- ben biryantin kullanıyorum. jölenin her türü benim saçları daha da kıvırcıklaştırıyor ama size iyi gelebilir.
- saç düzleştirici kimyasallar da bu dönemde işe yarayabilir. bunların en ucuzu ve en kolay uygulananı için (bkz: glatt). saç boyamayı bilen bir tanıdığınızın yardımıyla evinizde halledebilirsiniz. dümdüz etmiyor zaten ama dalgaları oldukça azalmıştı bende.
- saçınız çok kabarıksa taç komik duruyor zaten. ama diğer hallerde ince bir taç olabilir. bandana, saç bandı, taç vb. bunlar için bir kıza akıl danışmak iyi olabilir. saç tipine, yüz tipine, giyim alışkanlıklarınıza göre karar verirsiniz. bu kız anneniz / ablanız / yengeniz vb. olmasın. onlara göre her durumda yakışıklısınız zaten.
  • oda sicakliginda saklayiniz  (05.04.12 11:20:35) 
bir kıza akıl danışmayı pek düşünmüyorum lanet olsun hayatımdaki dişilere arkadaş hepsimi vurdum duymaz olur amaan boşver der.
o zaman önce bir ara makasa gireyim sonrasında hala çözüm olmadı düzleştirici yöntemlere yönelebiliriz teşekkürler

  • exodia  (05.04.12 12:26:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.