[]

Açıköğretim İşletme okumak

Selam duyurucular , aklıma böyle bir fikir geldi fakat bir sorayım dedim. Nedir ne değildir bu açıköğretim işi hali hazırda mühendislik okuyorum örgün olarak. Yanına bunu da katsam. Bir faydası olur mu? veya Ne kadar çalışmak gerekir sınavlarına becerebilir miyiz acaba? Teşekkür ederim şimdiden.




 
genelde herkes 2. unı olarak okuyor. cok bır artısı olur mu bılmıyorum ama ıllakı artı olarak gorunur. cok calısmaya gerek yok dıye bılıyorum ama temelıne gore degısıyor. kurslara gıdıyor ogrencıler genelde. eskı cıkan sorulara bakıp dırek sınavı gecende var. bence dursun yedekte.


  • slash01  (04.04.12 22:58:52) 
sadece konunun özetini okuyup,son 5 yılın sınav sorularını çözerek 3.sınıf oldum....temelim falan yoktu...Bikaç ders dışında zorlamıyor pek.., okumayı düşünürsen önce önlisanstan başla(işletme 3.sınıfa direk geçebileceğin bölümlerden birinde..), sonra 3. sınıftan işletmeye devam edersin..böylece mühendislikten başka iki tane daha diploman olur elinde..Cv ye yatırım yaparsın :)


  • ataman  (04.04.12 23:15:20 ~ 23:16:10) 
bende mühendislik okuyup, 2.uni düşünen ve icraatını yapanlardanım.
açıkçası elimi kime atsam işletme, o yüzden bir de benim hedeflerim farklı olmasından dolayı uluslararası ilişkiler yazdım. cumartesi sınava gireceğim.
napacağım bilmiyorum. çok heyecanlıyım.

bana sorarsan işletme okuma derim.
  • indescribable  (04.04.12 23:17:10) 
birinci sınıfı sadece otobüste yeşil kitapları okuyarak geçtim bütsüz, ikide iki ders bıraktım, 3te bir ders bıraktım diğerlerini verdim, eski soruydu sallamaydı derken bitirdim. çok kasmıyor, en fazla finalden bi hafta öncesi başlarsın, adam akıllı çalıştın mı geçersin, ama salarsan bi türlü bitiremezsin bilesin. sorumluluk istiyor.
en zor dersler(Bence): iktisat teorisi (feci) ve türk vergi sistemidir kanımca. gerisi halledilebilir.

bir küçük öneri: git bi halkla ilişkiler gibi bi bölüm oku iki yıllık aöf'den sonra sınavsız 4 yıla tamamlıyosun zaten, hem önlisans hem lisans diploman olur, hem de görece daha kolay dersler alırsın.
  • siradisi00  (04.04.12 23:24:03) 
Kayıtları ne zaman oluyorki? Birde herhalde sınava girmeden kayıt olabiliyormuşum halihazırda okuduğum için?


  • layer26  (05.04.12 16:57:44) 
ekim de falandı yanılmıyorsam


  • indescribable  (05.04.12 18:47:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.