[]

Üni TS vs. Sözlük

Şimdi sayın arkadaşlar. Dün akşamdan beri kafama takılıyor bu olay. Üni-Ts Ankara'dan adamlarla tanışmışlığım var. Kimin ne olduğunu, kimin hangi kafayla onu yazdığını biliyorum. Bunun yanı sıra yıllardır Ankaragücü tribününde takılıyorum. Tribünde işler nasıl yürür haberdarım. Trabzonspor'la bi ilgim yok. Bunları sorarken de renkleri bir tarafa bırakıyorum.

Yapılanı savunmuyorum. Sadece bu adamlara küfür edilmesini anlamıyorum. Bu başlıklarda yazılanların, o fotoğrafın altına yazılan yorumlardan farkını göremiyorum.
(bkz: ktü'lü fenerlileri hedef gösteren trabzonsporlular)
(bkz: üni-ts ankara'ca hedef gösterilen ktülü fenerliler)
(bkz: üni ts ankara)
Burda edilen küfürler bu işi kısır döngüye itmez mi? Üni-Ts'den biri çıkıp Ankara'da Fenerliye saldırsa, sözlüğün suçu yok mudur? "Sanaldan sallıyorlar" diyen fenerlinin de burda yaptığı "sanaldan sallamak" değil mi?

 
fark şu: üni ts grubunun söylediklerini ve hakaretlerini trabzondaki fenerbahçeliler hak etmiyor.
yukarıdaki eylemlerinden dolayı, üni ts grubuna söylenen sözleri ve hakaretleri ise üni ts grubu hak ediyor.

  • baldur2  (04.04.12 20:32:28 ~ 20:33:14) 
Hak etmek derken. Kim karar veriyor buna?
O zaman üni-ts bir sözlükçü bulup dayak atsın, sonra gelip sözlükçü de küfretmişti yani haketti diyelim.
Nereye kadar gidecek bu saçma oyun?
  • nickini vermek istemeyen uye  (04.04.12 20:47:15) 
ülkenin adeleti adelet olsa polis o yazıyı yazan uni ts lileri tutuklardı. ki bunun ütopya olduğunun farkındayız. ben ve benim gibi çoğu fenerli de bizzat trabzonsporun bu konu hakkında nasıl haketmedileri şampiyonluk için yırtınıyorlarsa bu karaktersizlik içinde tepki göstermeleri lazım kendi taraftarlarına. hadi bunu da yapmıyorlar e izin verin de bu olaya biraz kızalım? kimse bunun üzerine "madem öyle toplanın fenerliler gidip ts lileri dövüyoruz" demedi. kaldı ki uni gfb de, altını çiziyorum "eğer o ktü de fb li taraftarlara birşey olursa biz de boş durmayız" dediler ki bende bunda uni ts nin kisi kadar şerefsizlik göremiyorum. burda suçlu biri varsa adeleti uygulamayandır adalet uygunlanmazsa insanların da eli armut toplamaz mağduriyetlerinin altında. yani uni ts gidip adamları dövüp de kimse birşey demezse o zaman başkaları birşey der. aynı senin evine girip sana zarar veren hırsızı polisin siklememesi gibi.


  • seljax  (04.04.12 21:12:44) 
Biraz kızmakla sövmek aynı şey değil onu bir kabul edin de...

Senin mantığına göre: Sözlükte sövenlerin cezasını üni-ts verebilir yani.
O fotoğrafı paylaşan mantık bu değil mi zaten?

"hocam x benim defterimi çizdi"- "hocam o da benimkini yırttı" vs.
  • nickini vermek istemeyen uye  (04.04.12 23:04:29) 
hedef gösterip o kişilerin darp edilecek olma ihtimaliyle hatta ihtimalini geçtim o korkuyu hissetmeleriyle, internetten edilen laflar da sövmeler de bir değil en başta bunu kabul edin de bi.....

şunu düşün bi. o uni ts lileri kim durdurdu? yani o gidin dövün kombine bizden diyen kişierin kararını ne değiştirdi? polis mi sence? neden hala o resimdekiler dayak yemedi. yese anında haberimiz olurdu. "aaa arkadaşlar biz çok yanlış birşey yapıyoruz" mu dediler yoksa başka şey mi dediler.
  • seljax  (05.04.12 18:22:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.