[]

ekşi fotoğraf modaya gelsin zirvesi

herkese günaydın bahar sezonuna büyük bir klişe ile başlayalım dedik

şimdi aşağıda malum ekşi duyuru zirvesi var. biz de ona salça olalım diyoruz. detayları tekrar vereyim ben, sonrasında 2 başlığı yek yapacağız :)

7 nisan cumartesi saat 14.00 moda sahili

iletişim ben, neira, wide.


modlarım benim az duyuru zirvesinin yanında dursun bu emi?

 
sen cumartesi çalışmıyor musun artık ? :D


  • bonjurkes  (04.04.12 10:46:27) 
yok nöbet sistemine geçildi ayda 1 çalışıyom panpaaaa :D


  • zenc  (04.04.12 10:52:30) 
neira izin verdi valla! ama modlar sağolsun uplamadığı için kimse göremicek!


  • zenc  (04.04.12 11:27:39) 
aşağıda ekşi duyuru zirvesi var derken? sen benim zirvemi aşağı mı çekmeye çalışıyorsun lan panpa


  • neira  (04.04.12 11:51:54) 
bu sefer bağyan popülasyonunun daha fazla olmasını umuyoruz! Adam yediğimizden değil, görmediğimizden de değil ama erkek güruhu olunca dışardan inci sözlük buluşması gibi gözüküyor o yüzden şeyettim.

Moda sahilde alkol sorun oluyor mu bunu da araştırmak lazım, kayalıkların oradaki (çay bahçesinin yanı) polis kafasına göre durdurup kimlik falan soruyor, gündüz vakti nasıl olur bilemem.

Ama alkol şart arkadaşım!!!123!!!!
  • bonjurkes  (04.04.12 12:16:25) 
@bonju son duyuru zirvesinde kızlar çoğunluktaydı valla :)


  • zenc  (04.04.12 12:32:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.