[]

ankara'da hastane

elimde bilek ve baş parmak kısmında bir problem var yarın gidip film çektireyim diyorum fakat ankara'ya geldim geleli hiç hastaneye gitmiş değilim. gazi öğrencisiyim, gazi hastanesine gitsem ilgilenirler değil mi? bir de gazi hastanesi için iibf'den çıkıp yürüsem mi daha rahat olur metroyla bahçelievlere kadar inip ordan gitsem mi daha rahat olur?

soru çok saçma olmuş olabilir fakat durum hakkında sıfır bilgi sahibiyim. kusura bakmayın :)


 
ilgilenirler de gazi üni. hastanesi ve çok kalabalık (hacettepe kendi öğrencilerine öncelik tanıyor, bu gazide de var mı onu bilmiyorum)
başka bir alternatif olarak devlet hastanelerinden telefonla/internetten randevu alınabiliyor Ankara'da örneğin gaziye yakın eski TCDD hastnesi var hem sakindir hem ortopedisi iyidir Feridun Kunak da oranın doktoruydu

  • niye ama  (04.04.12 00:56:37) 
metroyla bahçelievlerde inersin hemen önünde zaten. gazi iibfden yürürsen de 15 dk. nı almaz. tercih senin. gaziyi pek önermem başka hastane bakar mı orasını bilemiyorum. okulun öğrenci işlerine ya da sağlık-kültür daira başkanlığına sorabilirsin.


  • buubuu  (04.04.12 00:58:48) 
gazi'nin içinde mediko yok mu?
belki orada olabilecek bir şeydir. gazi'yi bilmiyorum ama bilkent'te film çekiyorlarsa gazi'de de çekiyorlardır diye düşünüyorum.

  • kayranin kedisi  (04.04.12 01:03:47) 
gazi de beşevler kampüsüne git mediko var içinde film i de anında çekiyorlar .. eski gaziliyim biliyorum ve hiç sıra olmuyor


  • nasilya  (04.04.12 01:34:58) 
bilgisayar faresi ile çok fazla haşır-neşir oluyorsanız sinir sıkışması olmuş olabilir. carpal tünel sendromu diyorlar.


  • koseli cember  (07.04.12 23:32:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.