[]

takip ettiğiniz dergiler

neler? neden?
özellikle sinema, müzik, edebiyat, teknoloji-pc-oyun gibi alanlarda soruyorum.

tikleri sabah atarım artık.

 
LOG


  • hjarteblod  (03.04.12 23:30:52) 
altyazı


  • hope ender  (03.04.12 23:32:28) 
empire(çıkacak filmler için iyi bir öninceleme yapıyorlar, ayrıca bazen çok iyi filmleri tespit edebiliyorsun, tyrannosaur'u bu şekilde keşfetmiştim.)
sinema(buna sadece göz atıyorum, atilla dorsay'dan da tiksinirim.)
altyazı(bazen iyi film eleştirileri oluyor)
q, mojo(bu ikisini röportajlar için okuyorum. albüm incelemeleri ve verdikleri puanlar çok başarısız oluyor genelde. bir de yeniden basılmış albümlerin olduğu bir yer var onu takip edebiliyorum.)
rolling stone(çok cacık ama yine de iyi röportajlar çıkabiliyor.)
kitap-lık(bu artık çok kötü oldu takip etmesen de olur ama bazen iyi dosya yapıyorlar),
varlık(güncel sayılarını değil eski ciltlerini okuyorum.)
notos öykü.(iyi dosyalar yapıyorlar)

bunların dışında birikim, the economist, newsweek,time, ntv tarih, toplumsal tarih okuyorum. hiçbirine para vermiyorum, kütüphanede okuyorum.
  • sanal hayvan  (03.04.12 23:41:09 ~ 23:46:26) 
bbc knowledge - bbc focus


  • truvaiti  (03.04.12 23:42:33 ~ 23:53:08) 
Düzenli sayılarını aldığım dergiler,

- NTV Tarih (Bazen fazla dengeci olduklarını düşünsem de, beğeniyorum. Son zamanlarda çok fazla cnbc-e dizilerine adapte olmuş şekilde gidiyorlar gibi de bir havaları yok değil.)
- Milliyet Sanat (Şu ara en sevdiğim, zevkle okuduğum dergi. İçeriği her alana yer vermesiyle doyurucu geliyor.)
- Bütün Dünya (Destek olmak için)
- Notos (Doyurucu bir içeriği var edebiyat alanında. Dosyaları da iyi.)
- Tempo Travel
- Memlekent (Gezi dergisi arayışlarım bu ikisiyle son buldu. Memlekent bir tık önde, Tempo Travel'a bayılmıyor ama seviyorum. Travel&Leisure fazla lüks geldiğinden almıyorum. Gezenti iyiydi ama kapandı.)

Bazen Altyazı, bazen Sinema alıyorum. İlgimi çeken konular olursa National Geographic ve Atlas da aldığım oluyor. Penguen ve Uykusuz haftalık ama düzenli takip ediyorum.
  • bi mekan  (04.04.12 00:10:39) 
the walking dead çizgi romanını takip ediyorum online. sayılmaz belki ama.


  • unalub  (04.04.12 00:37:11) 
milliyet sanat, four four two, esquire, cnbc-e business, aktuel, bilim ve teknik bunlar iyi dergiler epey sey ogreniyorum.

tempo ise berbat bir dergi. ben de ekleri yuzunden aldim birkac kez. sacmalik.
  • brainstorming  (04.04.12 00:58:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.