[]

şu yazı gg içerir mi ?

lginç hediyelikler

www.ilginchediyelikler.com sitesinde ikamet eden ilginç hediye sattığını iddaa eden site.

evet ilginç hediye satıyor ama saolsunlar teslim etmiyorlar.
siparişi verdikten 3 gün sonra arayıp "benim bu ürünü bugün almam lazım yoksa yarın hafta sonu ve ben işyerimde olmayacağım doğal olarak alamayacağım evime yakın bi yere yönlendirir misiniz" dedim. "tabi" deyip evin adresini sormayan, zorla evin adresini verdiğim ama tabi ki o adrese de o tarihte ürünü teslim etmeyen bir firma. "cumartesi günü saat 1 e kadar açığız" deyip saat 10:30 da telefonlarına cevap vermeyen firma.

daha sonraki günlerde aradığımda "aaa ürün size teslim edilmedi mi ? bizim haberimiz yok şimdi sizden öğrendik" diyen. tekrar arayıp "sizin mağduriyetinizi gidermek için size 20 tl lik hediye çeki verelim olay kapansın" diyen.

en sonunda yetkili kişisinin arayıp "yea ürün stokta yokmuş hep üreticinin hatası yeaa" diyen.
paramı geri göndermelerini talep ettiğim,
şahsım adıma bir daha sitenin adres çubuğundan bile geçmeyeceğim, geçilmesini önermeyeceğim site.

kurumsallığın zerresi dahi olmayan, tahminimce 3-5 genç girişimcinin "hadi lan ilginç bişeyler satalım" mottosu üzerine kurulmuş bir firma.

ki hiçbir kurumsal firma "yeaa o işe bakan arkadaş işten çıkmış biz de teslim etti zannediyoruz yeaa" demez.




firma sahibi beni mahkemeye vereceğini söyledi. korkacak veya gg bişey var mı ? avukat arkadaşlar bir cevaplayabilirse.

 
yok bunda gg'lik bir durum.


  • baldur2  (03.04.12 21:26:22) 
kanka gg olmayacak şekilde defalarca entry gir. abart. yüzlerce kötüleyen entry gir ama hiçbiri gg olmasın. ama firmayı kötüle. böyle muallak konuş. "bu site hakkında bildiklerimi anlatırsam hakkımda dava açılabilir" falan gibisinden konuş. sanki organ mafyasının kara para aklama paravan şirketiler de sen bunu biliyosun ama susmazsan ailene zarar verecekler falan ama bunu böyle yazazarsan gg olur, bunu ima et..


haklarına entry girmeye korktuğum x
sahibinin mal beyanı vermesi gereken x
yöneticilerinin vergilerini ödeyip ödemedikleri merak konusu olan x
kaç silahlı personel çalıştırdıklarını bilmediğim x



son 3 paragrafı yeniden yaz.

o sana teslim etmedikleri eşya her neyse onu sana bedava gönderecekler. paranı da iade edecekler. racon böyle.

yoksa ben de başlarım o site hakkında bi şeyler yazmaya...


herkes akıllı olacak.
  • salak oldugum icin burdayim  (03.04.12 21:28:55 ~ 21:35:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.