[]

Leyla ile Mecnun'da... (spoiler içerir, yeni başlayanlar uzak dursun)

Merhaba Duyuru,

Leyle ile Mecnun'da hani Leyla'ya benzeyen bi kız var ya, Leyla öldükten sonra daha çok ortada görünen, "tatlım, tatlım" diye konuşan; acaba o kızı Leyla karakterini canlandırmış olan Ezgi Asaroğlu'na gönderme yapmak, gıcıklık olsun fln için mi tutuyorlar ki? Yani bilmiyorum Leyla senaryoya göre harbiden ölecek miydi yoksa oyuncuyla problem yaşadıkları için mi öldürdüler, ve sonra da böyle bi gönderme mi yapıyorlar ki?
(evet çok büyük bi olay değil ama kafama takıldı!)

Bi de, organ mafyası abiyle, kaleci saçlı abinin olayı nedir? bi yerlere gitmek istiyorlar ve gidiyorlar, onlar nereye gönderme bilemedim, ama güzel güldürüyorlar valla!

 
o kız leyla yani asıl leyla varken de vardı diye hatırlıyorum ben ama?


  • in vino veritas  (03.04.12 14:15:06) 
organ mafyası abi dediğin, sarı bıyık. STV'de mi flash tv'de mi, gerçek kesit diye programı vardı. Kaleci saçlı adam da o ekipten. Konuk oyuncu.


  • dampire  (03.04.12 14:34:39) 
@in vino veritas; leyla mı? bu daha bi ilginç oldu şimdi...

@dampire; aslında asıl merak ettiğim, onların istedikleri yerlere gitme eyleminin nereye, ya da kime gönderme olduğu?
  • spider03  (03.04.12 15:28:56) 
o bir araba reklamıydı ya ona gönderme. bulunca yazıcam buraya.

~yok bulamadım ben onu (: fiat ya da renault reklamıdır heralde.
  • yvandal  (03.04.12 15:50:45 ~ 19:18:16) 
leyla'nın öldüğü bölüm geldi o kız. hatta o gün mecnun ile leyla buluşacaktı, bir türlü denk gelemiyorlardı. okulda leyla'nın arkadaşlarının yanında görünce arkadan sarıldı filan mecnun lgjfdkjgkldfjg. akşamına da leyla trafik kazasında öldü zaten.

ama gıcıklık olsun diye olduğunu sanmıyorum. bu leyla, o leyla'ya sadece tipi nedeniyle, o da sadece saçları aslında, benziyor. karakterin ilgisi yok tatlım lkjgldfjg
  • drink the stars  (03.04.12 19:25:17) 
@drink the stars; o zaman niye böyle birini ortaya çıkardılar ki, arada tatlım diyip gidiyor, Mecnun'a yazarmış gibi yapıyor...şimdide Eylül'ün ev arkadaşı olarak iyice diziye girmiş oldu gibi?


  • spider03  (03.04.12 20:57:34) 
mecnun iyice leylalara karışsın aklını şaşırsın diye olabilir. ki son bölümlerde iyice bu leyla isminin üstüne gittiler. yakında benim adım filan da leyla çıkacak diye korkar oldum :) işi daha da absürtleştirmek ve belki isme değil kişiye duyulan sevginin önemini vurgulamak için olabilir.


  • in vino veritas  (03.04.12 21:13:07 ~ 21:13:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.