[]

gecenin sorusu geldi, kaçırma -ingilizcemi nasıl geliştircem

Merhaba uykusu kaçanlar

Laap diye giriyorum soruma. Bu soru ancak böyle bir girişle sorulabilirdi :)

Su an ucuyorum, evet. Bunun farkındayım ve manyakça bir zevk de almıyor değilim.

Soru gelsin:
Ankara'dan öss'yle istanbul'a geldim. 4 sene yasadım. baktım bitirince bir cacık olmayacak, karsıma aldım bütün aile eşrafını ve arkadaşları. erasmusa karar verip, avusturya'ya geldim. Buraya kadar pek bi manyaklık yok. Sonra ben sevdiğim kadınla evlendim. evet. almanya'da yasamaya en azından bi 6-7 aylıgına karar verdik. baya baya öğrendik almancayı. hani almanca öğrenmekten fazlası değil bizce erasmus. ye iç sıç modda olmayan azıcık aklı basında insanlarız (!)
az önce amerikada olan teyzemden bahis açıldı. eşim bana "sen deli misin, üniversite boyunca insan bir yaz gider kalır en azından" mihvalinde şeyler söyleyince bi anda şimşek caktı ve lan niye gitmiyoruz dedim. dipnot: biz 15 gün sonra bi yarım avrupa turu planlamıştık, sebebi de "lan zaten sokağa cıkıp almanca mı geliştiriyoruz oturup kelime ezberleme işi kaldı su saatten sonra" ydı. baktık 600€ bütçeden kara delik açılcak "en az". bi de amerika biletine baktım, 600€ civarı da o. teyzemi aradım hemen, bi odayı bosaltıyorum atlayın gelin anasını satıyım moduna girdi. deli sevindim. dipnot: evde paso ingilizce konusuluyo ve yasıtımız kuzenlere sahibiz. bi 3 ay en azından gözden cıkaracagız gidersek. sakır sakır moduna geliriz. eşim için cok istiyorum, benim ki fena değil. dipnot2: sürekli bu ingilizcemi nasıl geliştircem diye dürtüyor beni.

sunun için git, şunun için gitme diyebilecek duyurucu aranıyor efem.
sevgiler, hörmetler.

 
ben de erasmusa gidip bir sürü çılgınlık yaptım diyorum. açıkçası imrendim. sdfşlkjsdif.

ben şunu sorucam: niye gitmeyesin? bi sebep yok. git nolcak işte hatunla.
  • roket adam  (03.04.12 02:22:43) 
Amerika'da atla gel diyen bir Teyzem ve gönüllü bir eşim olsa atlar giderdim ilk uçakla
600 € para değil, okul bitsin ne paralar kazanacaksınız
Balayı gibi düşünün -biraz daha uzun, biraz daha işlevsel, negzel
  • niye ama  (03.04.12 02:36:50) 
dil, o dilin konuşulduğu bir ülkede yaşamadan gelişmiyor malesef. türkiye'dekiler ancak kendilerini kandırmaca oyununu oynuyorlar. ingilizce sohbetin döndüğü bir ortama girdiklerinde dilleri itin götüne kaçıyor. konuşurken öyle saçmalıyorlar ki görmelisiniz dostlar. o yüzden mutlaka teyzenin yanına git.


  • schwarzfahrer  (03.04.12 03:26:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.