Giriş
(1)

kontenjanlı açık öğretim fakültesi

hayırkaramuratbenim
bu kontenjanlılardan biri oldu diyelim. 4 yıllıkla aynı anda gider mi bu meret? kontenjansızlardan bi farkı yok deyin nolur:)
bu kontenjanlılardan biri oldu diyelim. 4 yıllıkla aynı anda gider mi bu meret? kontenjansızlardan bi farkı yok deyin nolur:)
0
hayırkaramuratbenim
(03.04.12)
Aynı anda iki üniversitede okumak mümkün değil.
Fakat "ikinci üniversite" konsepti ile, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde bulunan, kontenjansız bölümlere kayıt olmak ve aynı anda hem örgün öğreniminize hem de bu kontenjansız bölüme devam etme olanağınız bulunmakta. İkinci üniversite olanağından faydalanabilmeniz için de üniversite sınavına girmenizin bir faydası bulunmamakta. Halihazırda bir üniversiteye kayıtlı ve bir üniversiteden mezun iseniz bu haktan faydalanabilirsiniz.
0
greenish
(03.04.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.