[]

okanın dediği gibi

okan bayülgen : Türkiye'de ne zaman gay belediye başkanı olacak ?
İ. gökçek:Tabii bizim kendimize göre bir yaşam tarzımız, örfümüz geleneklerimiz var. Oralar çok daha farklı bir noktada... İnşallah bizim Türkiye'de gay belediye başkanı olmayacak ve olmamalı.
gay belediye başkanı olmasından rahatsız olacak biri var mı duyuruda? varsa neden ? soru 2: İ. gökçek ne kadar daha ankara bb başkanı olmaya devam edecek ?


 
1- ben olmam
2- seçildiği sürece (maalesef)

  • in vino veritas  (02.04.12 23:25:53) 
nerden biliyoruz ki olup olmadigini?


  • serabetan  (02.04.12 23:26:10) 
olmasi gelismislik, demokrasi hakkinda bir veri degil. ayrica zaruret de degil. yalniz insanlarin gay oldugunu ifade edebilmesi onemli. ayrica neden transeksuel, cuce, deli degil de gay bu da ayri bir ayrimcilik. gaylik ve onlara gereginden fazla hurmet, pozitif ayrimcilik belli bir kitlede statu sembolu haline geldi. ve default olarak geliyor. diger kitleye biraksan tasliycaklar.


  • oharro  (02.04.12 23:37:57) 
2- twiitterda haber başlığı olarak görmüştüm ama okumadım detayları bilmiyorum, son kez aday olucak sıradaki seçimlerde

1- ben soruyu anlamamış olabilirim ondan yanlış cevaplarsam kusura bakmayın ama ne demek ki şimdi bu ? insanlar başkan seçerken buna mı bakıyor, sonuçta işlerinede bakılmıyor ama halkın içinden gel sen başkan olda denmiyor sonuçta. Kişi isterse neden olmasın ki ? o makama gelene kadar belki önüne engeller çıkabilir başkan adaylığına koymazlar onu ama duyardık böyle birşey olsa.

sonuç:rahatsız olmam ama böyle bi soruya cevap vermek garip geldi
  • utkucbkc  (02.04.12 23:38:15) 
konuya bu şekilde yaklaşmak bence çok yanlış. eşcinsel birinin belediye başkanı seçilmesi teknik olarak yasak değil, yani buna melih gökçek karar vermiyor. melih gökçek, kendi kişisel fikrini söylüyor, bu da teknik olarak yasak değil.

türkiye'de eşcinsel bir belediye başkanının (ve bir sürü başka memurun) eşcinsel olmasına (açıkça bilinmesine) daha çok var. ki bu dünyanın bir çok yerinde hala tabu sayılıyor. bunun sorun olmadığı ülkeler de vardır tabii.

peki ya biz? belediye başkanı değil de, üst komşunun eşcinsel olmasından rahatsız olmayacak kaç kişi tanıyoruz? rahatsız olmasa bile, mahalle baskısından dolayı öyleymiş gibi davranır insanlar belki de.

böyle bir şeye daha çook yıllar var. o yüzden ben olsam daha olumlu konuşurdum, gökçek'in yerinde olsam yani. buna cesaret edecek insanlar olmaması, olsa bile, eşcinsel birine halkın oy vermeyeceği gerçeği var.

ben eşcinsel birine oy verirdim. tabii sadece eşcinsel olduğu için değil, bir şeyler yapabileceğini düşünürsem oy verirdim.
  • hollowlife  (03.04.12 00:19:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.