[]

Sevgiliyle diskoya gitmek vs gitmemek

İngiltere'de yaşıyorum, kız arkadaşım Yunan. Kız dans etmeyi seviyor, ortalama haftada bir bi club'a gitmek istiyor. Okulda çok sayıda Yunan olduğu için sürekli Greek Party filan oluyor zaten, bisürü de kankası var, beraber gidiyorlar filan. Bense pek dans eden bir adam değilim. Yakın arkadaşlarım da benim gibi, o yüzden pek nadir gidiyorlar club'a. Sevgilim ve onun arkadaşları daha sık gidiyor ama. Ben de eşlik ediyorum sevgilime ama etmesem mi acaba? Bırakayım arkadaşlarıyla mı gitsin, ya da evde tutmaya mı çalışayım?

Olayın bir de şu yönü var; zaten diskoları sevmem pek, ama kızlar seksi oluyor, gözümüz açılıyor. Hem belki sevişmek için bir şans oluyor. Ama zaten sevgilim olunca bunların bir önemi kalmıyor. Sevgilim için olay farklı; kız dans etmeyi seviyor. Ben ancak az sarhoş olunca dans edebiliyorum.

Özet olarak diskonun eksi/artıları benim için şöyle;
- 5 pound giriş ücreti.
- Bir içki 4 pound, sarhoş olmak neredeyse imkansız.
- Arkadaşlarım dans etmiyor; sadece sevgilimle dans ediyorum, o da bir yere kadar.
- Zaman kaybı. Onun yerine ders çalışmak, Football Manager oynamak bile tercih sebebi.
+ Ulan mantalitem böyle olursa sürekli evde oturur asosyal olup çıkarım belki de.

Bir de kızı 5 dakika yalnız bırakınca hemen erkekler gelip yazmaya çalışıyor, yani talipleri oluyor. Yok yani sevgilime güveniyorum ama gene de yanında bulunmak için bir sebep mi bu?

Not: Bu kadar uzun yazmayı gerektirecek bir mesele değil aslında, en iyisi gidip sevgilimle tartışayım bu meseleyi. Ama burada da bir muhabbet dönsün bari.

 
Başka kapıya kardeş. bu konudan muhabbet falan çıkmaz.


  • xxfastboy  (02.04.12 17:22:48) 
Sevgilinle dansa git, onunla bu konuyu tartışma bile.


  • SiyamkedisiZorro  (02.04.12 17:23:13) 
Valla hacı bir türk için disko karı düşürme mekanıdır her daim, diğer amaçla gitmek sıkıcı gelir yani, ben de benzer düşünüyom.
O nedenle sevgiline güveniyorsan ve/veya sevgilim başkasına kaçsa umursamam diyorsan onla gitme. ama sahip çıkmam gerek, diskoda millet bişi yapmasa bari diyosan git.

her hafta diskoya mı gidilir la, bayar hakkaten yaa...
  • siradisi00  (02.04.12 17:30:29) 
Haftada 3-4 saatini sevgilinin sevdiği bir şeye ayırmak olarak bakarsan olaya belki katlanması daha kolay olur.


  • natura horror vacui  (02.04.12 17:33:27) 
ortak ilgi alanınız değilmiş demek ki.. zevk almayarak gidiceksen gitme bence.

ayda 1 eşlik et. beraber her ikinizin de hoşlanacağı aktiviteler yaparsınız.

hayata bi kere geliyoruz. oyun oynamak istiyotrsan oyun oyna o vakitlerde..
  • mahnita  (02.04.12 17:34:42) 
sen gitmezen başkasıyla gider ve zamanla kızı elinden kaparlar. ki bu o kadar uzun bi zaman sürmez zaten. sevgilinede sakın fazla güvenme bu konularda. bu tip kızlar kendileri gibi yaşayan, eğlenen sevgili isterler. kimseyi avutmayı sevmezler, canları dans etmek istedimi kendilerini evde tutmaya çalışan erkeklerden zamanla soğurlar. madem ayrı dünyaların insanlarısınız o zaman ya ayrılacaksın ya da seviyorsan mecburen ona ayak uyduracaksın. zira ona ayak uydurmazsan zamanla senin yerine kendi kafasında birisini bulur ve senin kıçına tekmeyi basar. zaten kendin söylemişsin yalnız bırakınca etrafı hemen erkeklerle doluyor diye, görünen köy kılavuz istemez misali.


  • blackmail  (02.04.12 17:38:19) 
@blackmail: Kız hakkında tek bildiğin dans etmeyi seviyor oluşu. Sırf bundan bu kadar yargıya varışın müthiş, insan sarrafısın herhalde. Kız dansçı bu arada, dans etmeyi seviyor oluşu şaşırtıcı değil. Etrafının erkeklerle dolmasının sebebi ise güzel olması. Öyle olunca da beni yanına çağırıyor ötekileri def etmek için. Herneyse, niye açıklıyorsam ki...

Diğer herkese teşekkürler. Muhtemelen kızla konuşurum bir bu konuyu. Belki ara sıra yalnız gitmesini söylerim, ara sıra da ben eşlik ederim ona. Yani yapacak işim olduğunda ya da hiç gitmek istemediğimde evde otururum ben.
  • long live rock n roll  (02.04.12 18:06:19) 
@long live rock n roll

sensiz gitmesine ne diyeceksin peki? sen yokken o erkekler etrafını sarmıyorlar mı sanıyorsun. her gelene yok benim sevgilim var mı diyor sence? ee alkolde var ortamda, neyi tartışıyoruzki daha?
  • blackmail  (02.04.12 18:15:12) 
öğrenci günleri yok mu o mekanın? hani fiyatların 1 pounda gerilediği günler. varsa en azından o günler gitmeye çalışın.


  • konserve misir  (02.04.12 18:53:07) 
sinirlenmeyi birak ve blackmail'e ses var, adam tamamen dogrulari soylemis.

sen o kizla 2 kere diskoya gitme bak 3.de ayakta nasil yiyip, yutuyorlar o kizi. tartismasina hic girmeyecegim, her hafta yaptigim ve etrafimdaki kiz/erkeklerin yaptigi bir olay bu. diskoya sadece dans icin degil, seks icin de gidilir. 1 kere olmaz, 2 kere olmaz, 3.de sevgilini kaparlar. dans+alkol+ingiltere, bundan rahat bir olay yok.

disko kulturum iyidir, italyadayim, her hafta cikarim, olaylari, isin picligini iyi bilirim. sen ya kiza ayak uydur ya da birak.

ozet: senin kizi yakinda alirlar. sen ona buna catmaya devam et. o kizin sen yokken hic biriyle diskoda yiyismedigini saniyorsan hakikatten buyuk sorunlarin var.
  • no christ requiress  (02.04.12 19:02:11 ~ 19:08:57) 
sen fm oyna. kız arkadaşın partiye gitsin. gece sana gelsin. sevişmeden uyumayın.


  • susu  (02.04.12 19:37:25) 
evde içip git


  • r_u_h  (03.04.12 07:43:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.