[]

Visco Yastık 'tan Anlayanlar:

www.sehirfirsati.com

Nasıl? Zaten 18 liralık bi yastık mıdır acaba? Piyasada çok çeşit var. Koçtaş'ta bile kaç çeşit visco yastık gördüm, fiyatları çok uygun diye kıllandım almadım bu sefer de. 70-80 vermek kerizlik mi yoksa "vardır hikmeti mi"?

Bi yol gösterin, kaçırmamalı mı? Yoksa "git şurdan al" mı?

 
boyun ağrısı çekiyorsanız boyun kısmı destekli olanlardan tavsiye ederim. alışması biraz zor ama alışınca çok rahat ediliyor.
bence bu yastığın pek de bir özelliği yok. şeklen normal yastık olacaksa zaten visco olmasına ne gerek var? sonuçta visco nefes alan bir malzeme değil ve terletiyor falan. o yüzden kılıflarını havlu gibi yapıyorlar. tüy yastık daha sağlıklı galiba.

  • edaydin  (02.04.12 16:34:49) 
Bir iki hafta önce bimde satıldı, 20 lira civarı. Annem benim için kapmış bir tane. Şekli üstteki arkadaşın anlattığı gibi, gerçekten çok rahat ettiriyor. Şuna benziyor: medikalhersey.com


  • iustitia omnibus  (02.04.12 17:10:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.