[]

Alakasız 2 Soru -facebook/sözlük

1) neredeyse ilk çıktığı anlardan beri facebook kullanıcısıyım. tüketim toplumuyuz deniyor ya haklılar. birkaç aydır 2 günde 1 anca giriyorum. sohbet kısmında geçirdiğim vakitleri saymazsak milletin ne paylaştığına bakıp en fazla 20 dakika zaman geçirip çıkıyorum. facebook sıktı mı bana özgü mü?


2) sözlükte girilen bir entryi beğendiğimde o entrye daha sonra ulaşma gibi imkanım var mı? olsa ne iyi olurdu.


(tikleriniz akşama, vizelerin yoğunluğu malum)

 
2) eksi++ bunu tarayıcınıza yükleyin. entrylerin altında bir "+" butonu çıkıyor. ordan favorilerinize eklemiş oluyorsunuz entryyi. daha sonra favorilerinize bakmak için üst framede çıkan "f" butonuna basıyorsunuz.


  • lemmiwinks  (02.04.12 14:48:38) 
facebook saptamana katılıyorum. sıktı hakikaten.


  • yün prenses  (02.04.12 14:50:31) 
1) ben baskı sonucu üye oldum facebook'a evet ilk başlarda biraz daha fazla vakit geçiriyordum en azından profil oluşturup resimleri filan yükleyene kadar. Onun dışında vakit geçirmek için girdiğim de olmuştur çalışmıyorken. Son 1 yıldır haftada bir ancak giriyorum. Herhalde benzer süreçlerden geçiliyor
2) Çok iyi anlamadım ekşideki entrylere zaten ulaşılıyor ne kast ettin ya?
vizelerde kolay gelsin
  • niye ama  (02.04.12 14:52:22) 
facebook konusunda durum benim içinde aynı . Eskiden eğlenceliydi , vakit falan geçiyoduda şimdi sırf girmek için giriyorum .


  • tsubasa  (02.04.12 14:56:01) 
1) ben facebook'u kapatalı 10 yıl oldu. daha facebook çıkmamıştı ama ben kapamıştım, o derece.

ilkokul arkadaşları bulundu, "özel" defterler kurcalandı şu bu oldu, uygulamalar oyunlar bitti, "burcucum cok guzel cıkmıssın" diye yazmalar tamama erdi, e artık heyecan kalmadı.

millet -sanırım- artık genelde twitter'da.
  • truvaiti  (02.04.12 14:58:38 ~ 15:01:02) 
2) eksi++'nın tümünü kurmak istemiyorsan ekşifavori'yi kurabilirsin sadece.


  • long live rock n roll  (02.04.12 16:52:46) 
işi gücü olan adamın zaten feysbukta işi ne. boş beleş tiplerin takıldığı bir yer.


  • bilan  (02.04.12 18:00:07) 
bilan +100000


  • truvaiti  (02.04.12 18:42:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.