Giriş
(1)

ingiltere vizesi

aton karimca
arkadaşlarpazartesi ankaradaki ingiltere vize bürosunda randevum var, gitmeden evvel tecrübesi olanlardan destek bekliyorum, giderken neler götürdünüz, bana tavsiyeleriniz var mı, vizeyi riske atan detaylar veya almayı kolaylaştıran unsurlar nelerdirben çalışan olduğum ve tursitik vize alacağım için
arkadaşlar
pazartesi ankaradaki ingiltere vize bürosunda randevum var, gitmeden evvel tecrübesi olanlardan destek bekliyorum, giderken neler götürdünüz, bana tavsiyeleriniz var mı, vizeyi riske atan detaylar veya almayı kolaylaştıran unsurlar nelerdir

ben çalışan olduğum ve tursitik vize alacağım için uygun olan tek seçenek olan 6 aylık vize seçeneğini işaretledim, yanıma alacaklarım ise şöyle:

ssk bordrom, işyeri yazısı(ingilizce), imza sirküleri, internetten doldurulan formun çıktısı, pasaport, kimlik, bankada hesabım var ama içinde para yok o yüzden kredi kartı ekstresi koyuyorum, fotograf, uçak biletimin maille gelen konfirmasyonu, gidiş sebebim olan konser biletinin maille gelen konfirmasyonu, ingilterede evinde kalacağım ingiliz aileden gelen davetiye yazısı

eksikler var mı, başka ne koymak lazım, formda gelir gider sorularında kafama takılan şeyler var, hiçbir mal varlığım ve banka hesabım olmadığı için o konuda napıcam bilemiyorum, kredi kartımın limiti 3000ytl, onun ekstresini koysam işe yarar mı... ne hesabım ne de kredi kartım olmasaydı napıcaktım?
0
aton karimca
(05.09.08)
imparatorolmayikolaymisandin
(05.09.08)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.