[]

Eryaman'daki olaylar ve kopek dusmanligi

Sozluk formatina uygun yazamiyorum o yuzden buraya tasimak istedim. Kopeklere tecavuz edilmesi, yakilmasini savunanlar var. Gercekten var misiniz siz? Olen kopekler degil de, asil haber konusu sizlersiniz aslinda. Belgesel konusu olursunuz siz. Ama Turkiye sartlarinda daha bi 80 sene sonra filan.

Bilmiyorum itiraf edecekler mi ama bu insanin olmesi kopek saldirisi sonucu degildir.
Olamaz demiyorum, olabilir ama olmasi icin cok ciddi sebepler gerek. Birakin adli tip ve polis aciklama yapsin. Daha tek bir resmi aciklama yok. Dunyanin obur ucundaki haberler ulasiyor bize. eger kopegin insani oldurmesi normal olsa her gun gorurduk. Sevmek zorunda degilsiniz o kopekleri ama mecburuz iste nereye tikalim? Sen 80 yasinda gelip de hicbir ise yaramadiginda seni de ayak bagi oluyorsun diye itip kaksinlar ister misin? ama bu zihniyeti besliyorsun farkinda misin?

 
"Kopeklere tecavuz edilmesi, yakilmasini savunanlar var. "

nerede var yahu?

hadi hadi hadi belki yakılmasını savunanlar vardır da, tecavüz edilmesini kim savunur?

yok daha neler.
  • truvaiti  (01.04.12 20:14:46) 
"Kopeklere tecavuz edilmesi, yakilmasini savunanlar var. "

kendi kafanızdan düşman uydurup sonra onlara laf edip, köpekleri savunmak adına nerdeyse ölen adamı suçluyosunuz.
  • koyukalem  (01.04.12 20:49:01) 
"Kopeklere tecavuz edilmesi, yakilmasini savunanlar var."

seni kaale alip cevap vermemek gerek aslinda ama dayanamadim. sana nasil soyledigin kisiler garip geliyorsa, bana da senin gibiler geliyor.

basibos dolasan butun kopekler toplanip, igne ile uyutulmali. bu ulkenin bunlari besleyecek, bakacak, kisirlastiracak parasi ve enerjisi yok. biz bir belcika, isvec, almanya degiliz. hayal dunyasinda yasamayi birakin. bu sekilde bir cozum olmadigi surece sizin istediginiz gibi bir dunya olmasi daha da zorlasiyor cunku bu kopekler katlanarak cogaliyorlar.

bir defada hepsini uyutalim, sonra az sayida kalan olursa barinaklarda kisirlastirip da mi bakiyorlar, napiyorlarsa yapsinlar.

senin gibileri de yanlarinda kisirlastirsalar fena olmaz.

(bak tecavuz edelim demiyorum, uyutalim diyorum)
  • no christ requiress  (01.04.12 21:10:54) 
bak o kadar sey yazmisim, takildiginiz noktaya bakin. bravo size. baska turlusunu bekleyemezdim.

bir defada hepsini uyutalim diyorsun. asil hayal dunyasinda yasayan sensin. hem saniyor musun ki zaten her kopek eceliyle 15 sene yasayip oluyor? zehirleniyorlar, vuruluyorlar. kopek itlaflari her sehirde surekli olmaya devam ediyor. hicbir cozum olmamis oldurmek. irak'ta 2010 yilinda 500 bin kopek olduruldu zehirli etlerle ve olmeyenler tufekle. belki simdi yine ayni noktadadirlar. en kolay cozum oldurmek hem elimize en cok yakisani.
devletin o kadar luksu yok diyorsun, AB'den hayvan barinaklari icin tonla bagis alip paralarini yiyenler kimler acaba? para bu is icin bahane
  • bir varmis bir yokmus  (01.04.12 21:33:56) 
Dostum kaa basmiyor sizlerin sanirim, su noktayi anlayamiyorsunuz:

Turkiyenin birincil, ikincil, yitmibesincil ya da seksrnucuncul oncelikli derdi degil kopekler. Ne kadar zorunuza gitse de bu boyle. Turkiye denen devlette daha kendi vatandasi kicina don alamiyorken devlet gidip de kopegin cukunun derdiyle ya da beslenmesiyle ugrasamaz. Ne guzel demissin bak irak diye, irakla bur tutmussun bizi. Cok dogru, biz avrupa degiliz bunu kafaniza sokun.

Her dert bitti kopeklere manzarali barinak bulma derdi kaldi. Baslarim kopege, sokakta yasaanlarin hepsi itlaf edilsin.
  • no christ requiress  (01.04.12 22:08:44) 
senin gibileri de yanlarinda kisirlastirsalar fena olmaz. --> biraz daha buyu de oyle konusalim.

savunmak --> yapilmasini tesvik etmek degil 'super olay, oh olmus' gibi laflar edilmesi.
  • bir varmis bir yokmus  (01.04.12 22:15:38) 
www.facebook.com

yeliz içcan'mış. twitter'dan kaçmıyor demek ki.
  • bir varmis bir yokmus  (09.04.12 22:27:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.