[]

hangi kulaklık + kulaklık amfisi?

öyle bir kafa üstü kulaklık istiyorum ki, hem konser salonundaymışçasına klasik müzik dinleyebileyim, tüm enstrümanları duyayım, hem de düzgünce techno, drum'n'bass falan dinleyeyim bazen, basları kuvvetli olsun. bunun yanına bir de kulaklık amfisi + kablosu vs. gerekecek büyük ihtimalle, hangi kombinasyonu önerirsiniz? (kaynak olarak sony s serisi 8gb bir walkmanim var)

(kulaklık için bütçe: 1000tl diyelim, amfi+kablo vs. tip ve fiyatları konusunda ise pek bilgim yok, miktar belirleyemedim)


 
Sennheiser veya Beats by Dr.Dre ama esas paran yeterse Bang & Olufsen


  • skywalkeremre  (01.04.12 17:57:58) 
bahsettiğiniz kulaklıkları dinlediniz mi?


  • weeping guitar  (01.04.12 18:01:36) 
bose veya sennheiser almak lazım. ben de sennheiserin kulak içi olan versiyonundan var cx200 mü 300 mü öyle bir şey, beklediğimden çok daha iyi.
beats by dr.dre için kalite/fiyat oranı düşük diyorlar bilemiyorum.

  • Sarix  (01.04.12 18:04:26) 
dre falan boşuna para vermeyin, tırt aletler. kulakiçi de almayın. kulaküstü demişsiniz zaten. tavsiyem sennheiser px200 ya da px200II. sizi tatmin eder aslında. bence mağazaya gidip dinlemek. istanbuldaysanız metan var gümüşsuyu da. yardımcı olurlar hangi kulaklığın sizin için uygun olacağı konusunda görevliler, denersiniz ayrıca kulaklıkları da. amfi konusunda ise bilgi veremiycem.


  • girl in a coma  (01.04.12 18:09:25) 
Sennheiser ın en ucuz modelini kullanıyorum çok başarılı,Dr. Dre yi test ettim oda da birini kesseler duymam. ses yalıtımı başarılı. Bang & olufsen inin müzik seti var. Kaldı ki söz konusu 'SES' ise bang&olufsen ve diğerleri diye tanımlamak çok yanlış olmaz sanırım.


  • skywalkeremre  (01.04.12 18:10:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.