[]

devlet site engellemeyi öğrendi napıcaz

amına koyim bi ton küfür yazasım var da şimdi zor tutuyorum kendimi.

neyse bu herifler artık doğru dürüst site engellemeyi de öğrendi. hiçbir şekilde giremiyoruz artık engellenen sitelere. bundan sonra hep böyle yapacaklar gibi.

ne bok yicez amına kodumun yerinde? vpn deniyor ona da bi ton para vermek gerekiyor.

ne güzel yazıyorduk dnsmizi giriyorduk. sikeyim ya. napıcaz hacı? yarrağı yedik.

 
yapacak birşey yok. olana kabul deyip, yaşayacağız.
daha bunlar iyi günlerimiz.

  • indescribable  (31.03.12 23:29:39) 
abi ayda 10 dolar bayılacaksın bi vps alıp benim gibi onun üzerine hem torrentini kurarsın hem vpnini upload yapma derdin de olmaz güzel güzel geçinirsin.

internete girmek = tarife ücretin + server ücreti olarak gör artık, ha bu da ülkeye zararlı.
  • saiko  (31.03.12 23:31:51) 
translate.google.com
ordaki url kısmına.... anladın sen onu.

  • komutanlogar  (31.03.12 23:38:17) 
param olsa alıcam yurtdışında bi datacenter yapıcam vpn beleş vpn hizmeti vericem amk. bunu yapanları, destekleyenleri çatır çatır çatlatasım var ama para yok işte. beyinsizlikte sınır tanımıyorlar. benim girebileceğim sitelere başkasının karar vermesi ne demek yahu?


  • cro magnon  (01.04.12 00:18:52 ~ 00:19:35) 
www.torproject.org

yavaş ama bedava.
  • kta  (01.04.12 00:21:48) 
tor işkence hacı. çok yavaş. çekilir dert değil.


  • hmm peki  (01.04.12 00:29:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.