[]

yunanistan günübirlik

şimdi atıyorum istanbuldan 5 inde uçağa atlasam saat 3-4 gibi atinaya varsam, geceyi orda geçirsem ertesi gün de saat 3 falan gibi istanbula uçağa atlayıp dönsem olur mu dersiniz? sonuç olarak yunanistana günübirlik girişlere izin var deniyor falan ya? yoksa sadece trakyadan girişlere mi izin var? ya da gittiğim gün içerisinde mi dönmem lazım? bigisi olan birisi aydınlatabilir mi?




 
Sanirim adalara var


  • 4ever  (31.03.12 17:40:37) 
yunanistana defalarca gitmis, hatta birkac sefer sabah gidip aksam donmus biri olarak soyluyorum; yok oyle bir sey. Bahsettigin vizesizlik durumu da sanirim (emin degilim) marmaristen falan kalkan gemilerle sabah gidip aksam 4 gibi donmeli turlarla mumkun. Kalmak soz konusu olmadigi gibi, belli aylarda turizm amacli uygulaniyor olabilir. Ama ucaga atlayip vizesiz gitme diye bir durum yok. Belki bu sene krizden oturu esnetebilirler vize durumlarini, malum batti adamlar.


  • african rain  (31.03.12 17:44:57) 
yok yahu, yok öyle bir şey. yunanistan'a girip gezmek için vize almak şart. öyle olsa ben burda mı olurdum, her gün giderdim heyt.


  • der meister  (31.03.12 17:47:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.