[]

şengen mengen

merabayın, uzun süreli ve çoklu giriş çıkışlı yunanistan vizesine sahip olsam ilk girişimi yunanistan'a yapıp memlekete geri döndükten belli bir süre sonra aynı vizeyle yunanistan'a uğramadan isveç topraklarına ayak basmam mümkün mü?




 
"...uzun süreli ve çoklu giriş çıkışlı yunanistan vizesine sahip olsam..."

yunanistan vizesine değil de schengen vizesine sahip olursanız yapabilirsiniz. kapıdan almama hakları ise isveç sınır polislerince mahfuzdur.
  • demcan  (30.03.12 19:13:23 ~ 19:14:40) 
yunan konsolosluğundan alınma schengen vizesi diyelim o zaman?


  • beerserk  (30.03.12 19:16:04) 
yunanistan vizesi otomatik olarak schengen vizesi olmuyor mu? yani schengen vizesi vermezler mi? bana öyle demişlerdi polonya için.


  • der meister  (30.03.12 19:17:00) 
olur tabii.

@der meister; ayrıca yunanistan vizesi diye bir şey yok tabii ki. ben sorudaki kullanıma işaret etmek için dedim onu.
  • demcan  (30.03.12 19:17:07 ~ 19:18:25) 
çoklu olduktan sonra ve süresi geçerli olduktan sonra niye olmasın.


  • patiska  (30.03.12 19:19:13) 
biz "sorun olmaz." deriz ama orada kılın tekine denk gelirseniz geri çevrilebilirsiniz. bu ihtimal isveç konsolosluğundan alınma schengeniniz olsa bile geçerli. siz iyisi mi yanınızda otel rezervasyonu/davetiyenizle gidin. hatta varsa dönüş bileti de yanınızda bulunsun.


  • orange coffee  (30.03.12 19:27:35) 
hıc bısey olmaz ...bir cok cesidini test ettim..fransa vizesi ile fransaya hic gitmeden direk ispanya meselaa..cevabım ısvecın shengen vıze bolgesıne dahil olması hali ıcın gecerlidir ki sanırım ole...


  • kerem75  (30.03.12 19:33:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.