[]

Tarayıcım bilgilerimi hatırlamasın...

Şöyleki; benim laptop mal gibi ne girsem sonraki girişlerimde ben yazmadan tak diye gösteriyor herşeyi. Kredi kartı şifreleri güvenlik kodları ne bok varsa gösteriyor. Sadece bu da değil, hotmail torrent vs gibi şifreyle girilen siteleri bir kere açmış olmam yetiyor, ben çıkış butonuna basmadan pencereyi kapatırsam aradan ne kadar süre geçerse geçsin bir daha ki açışımda ne kullanıcı adı ne parola sormadan dan diye giriyor sayfalara. ne yapayım buna ben???

Lan bişi değil lap top çalınsa sıçtık herşeyimizi alacak adamlar...

Güvenlik ten girip parolaları hatırlama filanda yaptım kendiliğinden bir süre sonra yine yapmaya başadı.

EDİTTTTT : Mozilla kullanıyorum, Mac değil PC

 
pc mi mac mi? mac için kökten çözüm biliyorum.


  • vakumlu  (30.03.12 16:39:49) 
ctrl+shift+delete ile sil hepsini.

firefox kullanıyorsan, shift+ctrl+p yap ve o şekilde gezin internette. bilgilerin saklanmaz.

chrome'da da var bu özellik ama kısayolunu bilmiyorum. kurcalarsan bulursun, "incognito mod" olarak geçiyor sanırım.
  • jangara  (30.03.12 16:42:03) 
ccleaner diye bir program da var, sanırım yardımcı olabilir.


  • one leaf clover  (30.03.12 16:48:45) 
@bigboy76

hacı o nasıl nerden oluyor onu deyiver hele.
  • poseidon1  (30.03.12 16:57:51) 
i.imgur.com "her zaman gizli tarama modunu kullan"


  • f2dx  (30.03.12 19:56:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.