[]

endoskopi için yer arıyorum

bugün devlet hastanesine gittim. midemdeki sorun için endoskopi istedi ancak devlette bunun uyutulmadan yapıldığını da ekledi. eğer korkuyorsam özelde de yaptırabileceğimi ekledi.

şimdi ben de bunu yaptırabileceğim bir özel kurum, hastane arıyorum. emekli bir bağkurluyum. bana çok fazla masraf çıkarmayacak bir yer olursa nasıl sevinirim anlatamam. yoksa canlı canlı gırtlağımdan aşağı hortum sokacaklar.


 
fiyatlarından emin değilim ama beşiktaş'ta ota tıp merkezinde yaptırmıştım gecen sene. cok rahat geçti.


  • zartanyan  (30.03.12 13:00:19) 
ben endoskopi oldum müthiş uyuyorsun ruhun duymaz. neden devletten farklı yöntemmi kulalnıyormuş. ben taksim ilk yardımda yaptırdım 6 yıl önce.
randevuyu yakın zamna verecek bir hastane olur bence

  • merakist  (30.03.12 13:01:06) 
haydarpaşa numune yapmıyormuş. başka bildiğiniz bir hastane var mı uyutarak yapan. ölesiye korkuyorum zira.


  • kedili madam  (30.03.12 13:06:41) 
koşuyolu medipol'de yaptırmıştım ben. hiçbir sıkıntı olmamıştı. annem de anadolu sağlık merkezi'nde yaptırdı. o da çok memnundu


  • gam biti  (30.03.12 13:12:14 ~ 13:13:22) 
endoskopi için uyutulman gerekmiyor. morfin alman yeterli: yarı hissediyorsun yari hissetmiyorsun. bir özel doktor var çok iyidir, celal ulaşoğlu, göztepede muaynehanesi. bir sor istersen.


  • african rain  (30.03.12 13:59:47) 
bi iğne yapıyorlar 15 dk uyuyosun. boğazına bişeyler sıkıyolar falan hiç bişey hissettiğin yok yani. canlı canlı yapılması lütfen korkunç bişey. koşuyolu medipolde yaptırdım. faruk ağan isimli doktora. kendisi çok iyi ve kaliteli bi doktordur. sigorta da karşılıyordu ayrıca.

yalnız tavsiyem endoskopiye tek gitmeyin :) o iğneden sonra 1-2 saat ölü balık gibi oluyor insan
  • rosebush  (30.03.12 14:24:47) 
Ben Çapa'da olmuştum ve uyutmuşlardı, hatta öyle bir uyuma ki kalktığımda bana endoskopi yapılmadı diye tutturmuştum. Korkulacak bir şey yok yani. Kan aldırmak bile daha zahmetli bunun yanında.


  • hair freak  (30.03.12 14:28:29) 
uyurken kim bilir nerenizden ne sokacaklar bence gözünüz açık olsun.


  • nedendir bilinmez  (30.03.12 14:38:47 ~ 14:39:22) 
Ben geçen ay cerrahpaşa hastanesinde yaptırdım. Biraz sizin gibi çekiniyordum uyutmadan yapıyorlar diye fakat inanır mısınız eğlendim bile diyebilirim :) zaten verdikleri ilaç sarhoş gibi yapıyor doktor içeriye bakıyo falan sanırım hava da veriyorlar o hava verdikçe ben afedersiniz öküz gibi geğiriyorum efsaneydi yani. Bence korkmayın her hangi bir yerde gönül rahatlığıyla yaptırın boşa narkoz almayın vücuda emin olun daha zararlı.


  • 9uncu nesilim ama para bende  (30.03.12 15:17:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.