[]

Dövme Yaptırmak ama Ne Yaptırmak?

Dövme yaptırmaya karar verdim, pisssmiiii...
Aslında şekil de flu bir şekilde kafamda var. Bir yıldız ve bir güneş yaptırmak istiyorum ama bu nasıl bir yıldız olcak, nasıl bir güneş olcak, bunlar belli değil. Dövmecilerdeki katologlarda yıldız ve güneş şekli olduğuna da emin değilim. Ne yapsam da bunları bir forma soksam. Grafiker mi bulsam?

İkincisi, sırtıma yaptırıcam, çok acır mı? Acımaması için ne yapmak lazım

 
dövmecilerdeki kataloglarda sürüsüne bereket yıldız ve güneş var, ancak tabi yeteneği olan bir arkadaşınız kafanızdakine en yakın şekli çizebilir belki de. bunun yanında dövmeciler sağlam grafiker de oluyorlar bazı bazı (hepsi değil tabi)

acı konusunda, insanın eşiğine bağlı ancak o kadar abartılacak bir acı yok bence.
  • whoosie  (04.09.08 10:26:12) 
yaptırma pişman olacaksın.


  • pain  (04.09.08 10:56:21) 
ruhsel var beyoğlu ve niştantaşı'nda, çok iyidir. (www.blackseatattoo.com)anlatırsan kafandakini çok güzel bişey çıkarır ortaya eminim.

ince deri olan yerler daha çok acıyor haliyle. sırt en az acıyacak bölgelerden biri. acı eşiğiniz çok düşükse emla diye bir uyuşturucu ilaç var lokal, onu sürüyorsunuz gitmeden yarım saat önce filan, daha az hissediyorsunuz.
  • insensitive  (04.09.08 11:06:41) 
uyuşturucular derinin bişeylerini bozuyomuş, dövme de bu yüzden başarılı olamayabiliyormuş diye okumuştum bir yerde


  • kokomichu  (04.09.08 11:12:50) 
ön kolunun iç kısmına balta dövmesi yaptır. ben de aynısını yaptırcam.


  • tiny axe  (04.09.08 11:31:05) 
@tiny axe : abi ön kol ne allansen :) ahah


  • brkylmz  (04.09.08 13:11:45) 
ön kol, kolun dirsekten aşağısı oluyor.

ve evet bence yaptırma pişman olacaksın.
  • chavezding  (04.09.08 15:36:28) 
sırtının neresine yaptıracağınla bağlantılı olarak acısı değişebilir. kemiğe yakın yerler daha çok acır bir genelleme olmakla birlikte sapına kadar doğrudur, malesef.
tanıdık grafiker varsa uğraşabilecek neden olmasın, ama kafandakine benzer şekilleri katalogda bulabilirsin bence. sonra şurasını şöyle yapalım,burası böyle olsun şeklinde komutlarla dövmeci de gayet rahat istediğin formu yakalar.yani direk katalogdakini yaptırmak zorunda değilsin.
bi de şu var, ben ilk dövmemi yaptırmadan önce geceli gündüzlü çıkmıyodum burdan : www.bmezine.com
  • ahandanick  (04.09.08 16:06:01) 
www.tattoos-by-design.co.uk

www.tattoodesign.com

www.tattoofinder.com ( dördüncüsü güzel bence. ay yerine yıldız koydurunca mis gibi olur )
  • pyro clustic flow  (04.09.08 16:17:33) 
www.dafont.com
Dingbats

omuza yakın yerler fazla acımıyor ancak ortaya doğru gittikçe desibel arttırma durumu olabilir.

insensitive:
Ruhsel Ni$anta$ı'ndaki yerini kapattı.
  • kirmizi baslikli kiz  (15.09.08 10:49:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.