[]

iphone 3gs 8 gb 2.el

alıcam 750 tl ye. fiyatı nasıl sizce? cihaz 2 ay kullanılmış 22 ay daha garantisi var en ufak bir çizik yok.

nelere dikkat etmem gerek keklenmemek için? nasıl test edebilirim telefonu?


 
telefonu kapat ac, arama yapmayi, sms gondermeyi, internete baglanmayi dene.. wi-fi bulup onu dene.. yurtdisindan alindiysa pasaport kaydi oldugundan emin ol.. kamerasini kontrol et.. sarj etmeyi dene.. pusulasini, accelerometer'ini, onundeki isik ve yakinlik sensorunu kontrol et..

750 sifir olani icin bile pahali bence.. ne kadar temiz de olsa ve duzgun de calissa fazla.. hem eskidi artik 3gs.. yeni iphone'la birlikte(eylul diyen var yaz başinda diyen var..) muhtemel olarak gelecek olan ios 6'yi desteklemememe ihtimali var.. desteklese bile iphone 3g'nin ios 4'u destekledigi kadar olacaktir diye dusunuyorum..
  • buzzlightyear  (30.03.12 10:02:33) 
yazar yazmaz yazan yazar kardesim.
750 tl pahali. Garatisinin devam etmesi avantaj. Türkiye cihazı oldugunu tahmin ettiğimden kaydına bakmana gerek yok. Ölü piksel var mı ona bakabilirsin. home tuşu - power tuşu tek tıklamada tepki veriyor mu. Son olarakta bi test araması yap. Azıcık üstüne koyup iphone 4 2. el al derim. saglıcakla...

  • rishone  (30.03.12 10:05:13) 
@buzzlightyear ben sık telefon değiştiren birisi değilim bu cihazı aldım mı en az 3 sene götürür beni o yüzden bir problem yok benim açımdan eskimiş olmasının. ios 6'yı desteklememe konusu kesin değil anladığım kadarıyla. diyelim ki desteklemedi çok mu fark olacaktır ki ios 5 ve 6 arasında?

@rishone azıcık dediğin 500 tl fark ediyor be dostum:))
  • yazar yazmaz yazan yazar  (30.03.12 10:19:30) 
(git:cep-telefonu.gittigidiyor.com )
(git: www.sahibinden.com

Gitti gidiyor komisyon aldigi icin biraz farkediyor. Uzun süre kullanacaksan 4 al der giderim arkadas :)
  • rishone  (30.03.12 10:35:09) 
3gs'i alıp 3 yıl kullanman gerçekten zor. iOS 6 çıkınca farkeder mi çok? Farkeder tabi, telefonun artık güncelleştirme dışı kalacak, kimi uygulamaları yükleyemeyeceksin, telefon çok yavaşlayacak. Eh o zaman iphone almanın mantığı ne? iphone 4'ün bi 3 yıl daha gideri olur ama.


  • dampire  (30.03.12 11:03:59) 
ben olsam 2.el iphone 4 alırım, aynı fiyata bulabilirsin.. belki azcık daha koyman lazım


  • sıfırbir  (30.03.12 11:07:02 ~ 11:07:24) 
güncelleştirme dışı kalacağı kesin mi? açıklama mı yapıldı?
arkadaşlar üzerine biraz daha koyup 4 al diyorsunuz da sanırım "birazcık" anlayışımız çok farklı yukarıda da dediğim gibi min. 500 tl fark var aralarında ve bu benim için birazcık değil "devasa" bir fark :)

  • yazar yazmaz yazan yazar  (30.03.12 11:10:41) 
3gs'lerin gps'i bozuk olabiliyor ipad basebandi ile unlock edilmişlerse. Baseband 6.15 ise gps yok. Preferences de bir yerde yazar.


  • skatheist  (30.03.12 12:44:07) 
hiç mi olumlu yorum yok yani? :)


  • yazar yazmaz yazan yazar  (30.03.12 13:10:30) 
hocam telefonu konuşma ve sms için kullanacaksan 3 yıl değil 6 yıl bile kullanırsın. kendisine uyumlu uygulamaları kullanırsan yavaşlamaz da. hem ne fark eder ki. illa o kadar güncel kalmaya gerek yok. bizim ofiste ilk çıkan iphone'u kullanan adam var. telefon bendeki iphone4'ten daha temiz duruyo. fiyat konusunda bişey diyemiycem piyasasından haberim yok.

edit: ha bi de 8 gb az gelebilir.
  • this is heavy  (30.03.12 14:58:47 ~ 15:01:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.