[]

Sakallar

Bunların uzama sıklığını kısaltmanın bir yolu var mıdır? Bariz bir şekilde birkaç sene öncekinden çok daha çabuk uzamaya başladı, ne iş?




 
büyümeye bağlı testosteron artışı mı acaba


  • demlikposet  (04.09.08 09:44:33) 
Burada daha onceden gecen sakal tartismalarindan anlasilacagi uzere bir suru insanin sakali 20li yaslarin basinda gurlesiyor. Buna daha hizli uzamayi da ekleyebiliriz herhalde. Normaldir yani.

Sakali daha yavas uzamaya zorlamanin pratik bir yolu oldugunu hic sanmiyorum.
  • wpi  (04.09.08 10:34:26) 
daha yavaş uzamaya zorlamanın pratik yolu önce düz, arkasından tersten kesmektir (aynı traş sessionu içinde). suratınız bebek götü gibi olur. elinizi sürtünce düzden de tersten de hırşş diye sakal gelmez. adama 1 gün kazandırır duruma göre. 2 günde bir traş olan adam 3 günde bir traş olabilir böylece.


  • kibritsuyu  (04.09.08 11:09:56) 
Duz ve tersten kesmek sakalin daha yavas uzamasina neden olmaz. Daha kisa olmasina neden olur. O bakimdan belli bir uzunluga gelmesi daha uzun surebilir tabi. Deneyebilirsiniz. Ama tersten kesmek bende ve bazi baskalarinda tahrise sebep oluyor.


  • wpi  (04.09.08 11:37:35) 
ters düz traş yapılacağına şu 5 bıçaklı traş bıçakları daha az tahrişle daha geç traş sağlayabilirim ama kesinlikle sağlamaz yavaş uzamayı

östrojen tedavisi ya da bi şekilde botoks tedavisi olabilir, kesin olur
  • demlikposet  (04.09.08 12:07:37) 
tabii ki de daha yavaş uzamasını sağlamaz. ama yavaş uzamasını istemenin nedeni, daha seyrek traş olmak istemektir ki bunun da çözümü ters kesip daha kısa yaparak traş olma arasını uzataktır.


  • kibritsuyu  (04.09.08 13:30:46) 
eğer yeni yetme bir bireyseniz bu ters kesme işi ters tepebilir, ayrıca sakal uzatma gibi aksiyonlara ileride giremeye kalkarsanız karman çorman şekilde çıkacağını da garanti ederim.

ha eğer daha seyrek traş olmak istiyorsanız, denildiği gibi düz-terz yapın. yalnız suratınız daha çabuk yıpranır kanımca.
  • alchoburn  (04.09.08 14:51:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.