[]

Turist gezdirmece

İngilterden arkadaslarim geldi. (cogu japon). 4 gun gezdirmem, mesgul etmem lazim. Nerelere goturmeliyim, hizli bir beyin firtinasiyla bana yardimci olabilirseniz cok memnun olurum dogrusu.

Not: araba problem degil.


 
ili belirtseydiniz.


  • ykyt  (29.03.12 22:57:56) 
bu japonlar kapadokyaya bayılıyor, araba da varsa atlayın gelin ürgüp, avanos vs gezdir :)


  • hunzah  (29.03.12 23:02:30) 
Pardon ya, il istanbul :)

Hunzah, sorma bilader. Kapadokya diye kafamin etini yiyorlar ama, o kadar yolu gozumuz kesmiyor :)
  • arnatuile  (29.03.12 23:06:00) 
istanbul olduğunu farzedersek, tarihi yarımada ile başlanır sonra beyoğlu daha sonra boğaz turu en son olarak adalar.

yarımada içinde, sultamahmet,ayasofya,yerebatan,topkapı sarayı,gülhane parkı,mısır çarşısı,kapalı çarşı bir de süleymaniye.

beyoğlu'nda galata kulesi,istiklal caddesi sonrasında gemiyle boğaz turu. ek olarak adalar derdim ama, adalar bu havada iyi olmaz orayı salla.

bu genel turist rotası oldu :) Daha özel bir şey istiyorsan o konuda da fikirlerimi paylaşabilirim
  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (29.03.12 23:07:33) 
kapadokya götür balona bindir müthiş bir deneyim arkadaşımda var uygun fiyata binersin istersen otelde var kalacak olursanız uygun olur özel den yazarım düşünürsen tabi ..


  • nasilya  (29.03.12 23:26:51) 
kaynaklari etkin kullanamayan iktisatcı'nın önderdiği yerlere ek olarak ortaköy ve oradan bir boğaz turu diyorum. Yurt dışından gelen tüm misafirlere yaptığım standart turdur bu.


  • hizli sperm  (30.03.12 00:10:50) 
ben bu japonlar kadar kapadokya aşığı millet görmedim arkadaş, benim memleketim ben o kadar sevmiyorum :) istanbul içinse yuşa tepesi değişik bi alternatif olabilir.


  • hunzah  (30.03.12 02:18:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.