[]

ingilizce dizi

yeni ingilizce öğrenen (elementary veya pre-int.)biri için kolayca anlayabileceği güzel sayılabilecek ingilizce dizi arıyorum.netten indircem.bi yardım ediverin be!!!!




 
the walking dead

konuşmalar sade ve çok aksanlı değil.
  • Fayfa  (29.03.12 16:17:51) 
ne zaman ve kimden duyduğumu hatırlamıyorum ancak, amerikada dil kurslarında friends dizisinin göserildiğini, kullanılan dilin ve hafif argonun günlük dili çok iyi yansıttığını söylemişti kimle konuştuysam onu da hatırlamıyorum. hafif amneziğim de..


  • aboutablank  (29.03.12 16:41:37) 
southpark da çok anlaşılır..
seinfeld ve lost da öyleydi sanırım..
ama elementary için gene de zor olacabilir..
  • partizan  (29.03.12 16:43:16) 
ingilizce altyazıyla izlediğin sürece farketmez

kendi sevceğin bişey bul ki canın sıkılmasın ders çalışıyor gibi hissetme yani :D
  • cnonefb  (29.03.12 16:55:07) 
tarihi diziler (eski kelimeler olduğundan), ingiliz yapımları (ingiliz aksanını anlamak daha güç olduğundan), fazla terim içeren diziler (big bang theory, damages, house gibi) hariç her dizi ingilizce altyazısı olduğu sürece kolayca anlaşılır. kısa-eğlenceli olduklarından benim tavsiyem friends, will&grace,two and a half man, how i met your mother gibi sitcomlar.


  • patiska  (29.03.12 17:04:21) 
@patiska tow and a half men çok argo olduğundan zorlayabilir bence..


  • aboutablank  (29.03.12 17:09:32) 
çizgi film sever misiniz bilmiyorum ama starter'da "the penguins of madagascar" izletmiştik sınıflarda. hem eğlenceli hem de kolay anlaşılır, altyazıyla başlayıp sonra kaldırabilirsiniz.


  • marikaki  (29.03.12 18:03:47) 
The office, eğlencelidir hem ancak 3. sezondan falan başlaman gerekebilir, 1. sezonda çok southpark sessizliği var, rahatsız edebiliyor.

ilerletince de aksaan geliştirmek istersen The IT Crowd.
  • dave mustaine hayvani  (29.03.12 20:58:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.