[]

Hayvan beslemek istiyorum

Şimdi bu kararsızlığıma takılmayın, aslında ne beslemek istediğim belli de, şartlar müsait değil. Köpek istiyorum ben ama full time çalışıyorum ve apartman dairesinde yaşıyorum. Bu yüzden olmaz.

Bir süre kedi beslemeyi düşünmüyorum. Muhabbet kuşu da olmaz. Balık beslemek düşündürüyor hala... Bir fikir verin, evde bir arkadaş olsun bana da. Ama ne beni zora soksun, ne de onu mağdur edeyim. İlginç türde öneriler de olabilir.

Acaba nedir nedir?

 
Durumunuza en uygun olan şey balık olarak gözüküyor. Ama sakın balık beslemeyi yemini vereyim suyunu değiştireyim olur biter şeklinde basit bir şey olarak düşünmeyin yoksa her yeni başlayan gibi sizinki de hüsranla biter bütün balıklarınız ölür. Önce akvaryum.com forumlarında vs. biraz araştırma yapın bilgi edinin, yeni başlayanlar için bir çok konu hali hazırda mevcut. Çünkü tahmininizden çok çok kapsamlı ve özen gerektiren bir konu.


  • 9uncu nesilim ama para bende  (29.03.12 16:15:41) 
hamster


  • sirena  (29.03.12 16:17:14) 
su kaplumbağası diyecem ama duvara bi resim assan bile daha maceralı olur ondan.


  • blackmail  (29.03.12 17:01:38) 
kedi yok köpek yok kuşu da eledik... valla üstad zaten hamster kaplumbağa aklına gelmiştir. kanka bence bas parayı yılan falan al o zaman. haftada bir tane fare ile besliosun diye biliyorum. hem karizma olur.


  • mercyrium  (29.03.12 19:38:49) 
ginepig


  • r_u_h  (29.03.12 22:56:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.