[]

hsbc kredi kartı iptali

illa telfonla mı yapılıyor bu? hiçbi yere varılamıyor telefondan. şubeye gitsem olmuyor mu? kartın çıktığı şubeye mi gitmem lazım?




 
ya ben telefonla arayınca kartı iptal etmek gibi bi seçeneğe ulaşamadım ki. 10 dk dolaştım bişey yok. asabım bozuldu.


  • tepedeki psychedelic adam  (29.03.12 14:20:06) 
Telefonla ulaşabiliyorsun, ben iki kere olmayınca kayıp çalıntı kısmına bağlanmıştım direkt, sonra da bi azarlamıştım 30 dakikadır kimseye ulaşamıyorum diye.


  • cnky87  (29.03.12 14:24:01) 
anamenüdeyken sırasıyla 1-8-2 ve 1 numaralı menülerden şifre ile bağlanabilirsiniz.


  • dogabey  (29.03.12 14:26:38) 
şube içindeki telefonlardan ara, bi öncelik var galiba şube içi telefonlarda.


  • ernecati  (29.03.12 14:56:23) 
daha önce ben de kapattırdım. önce şubeye giderek borcumu tamamen ödedim küsüratıyla beraber. sonra şubenin dışından bulunan telefondan arayıp kapattırmak istediğimi söyledim. kapattırma işlemi tamamlanınca da kartı kırıp atıyorsun.

edit: herhangi bir şubeden yapabilirsin.
  • rony  (29.03.12 14:59:52 ~ 15:00:18) 
Cok kolay bir yolu var aslinda..

Ilk menu genelde calindi/kayboldu menusudur.
Kartim calindi de, hemen kapatiyorlar.. Yenisini hangi adrese gonderelim dediklerinde, istemiyorum yenisini diyorsunuz ve oluyor bitiyor. (Tabi borcunuzun olmadigii varsayiyorum)
  • yilmazyildirim  (29.03.12 15:10:44) 
bir bankacı olarak @yılmazyıldırım +1

kayboldu diyin, yenisini istemeyin
  • sli  (29.03.12 15:51:31) 
çalındı deyip yenisini istememek diye bir olay yok. hsbc de uzun zaman çalıştım. kartların statüleri var, kayıp/çalıntıdan kapatıldığında anında sistem bir kredi kartı oluşturuyor , ve o kart sonra basılıyor. yarın öbür gün buraya, kullanmadığım karta aidat gelmiş ne yapayım diye sorarsınız. arayın iptal ettirin.


  • dogabey  (30.03.12 11:11:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.