[]

Sol gözüm seyiriyor, varmı bilgisi, tecrübesi olan.

Arkadaşlar;

iki gündür sol gözüm seyiriyor. böle pıtı pıtı pıtı birşey batıyormuş gibi ama batma gibide değil. nasıl anlatsam çok narin biçimde alt göz kapağımı yumuşakça gıdıklamak gibi ama rahatsız ediyor göz kapağımla birisi oynuyor acıtmadan ama rahatsızlık yüksek.
böyle 5-10 dk de bir sonra ben elimle yumuşakca göz kapağımın altına müdahale ediyorum geçiyor. nedir benim hastalığım dohtor ?

 
stres ve sinir bozukluğu göz seyirmesi yapmıştı bende bir kez.


  • pinking of you  (29.03.12 12:11:06) 
Göz seğirmesinin en büyün nedeni yorgunluk ve uykusuzluk diyor doktorlar.


  • dungangadunganga  (29.03.12 12:35:06) 
sıkıntı yok seyirisin o zaman malesef uyuyacak zamanım yok :D


  • mmt  (29.03.12 12:47:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.