[]

ot (weed) ve ilan-ı aşk

evet doğrudan soruyorum, bunu içenlerde ilan-ı aşk yüzdesi yüksek midir?
(evet çok saçma bir soru ama mazur görün)



 
ilginç bir korelasyon aramışsınız. bence doğrudan bir bağlantı kurulamaz, kurulmaya çalışılırsa doğru olmaz. ben de bir soru sorayım, sizce solaklar çikolatayı daha mı çok sever?

@farabi: gülerek aydınlandım :)
  • cro magnon  (28.03.12 22:20:09 ~ 22:44:21) 
ot ne zamandan beri cesaret veriyor yahu? bana olmadı en azından öyle bir şey.


  • trinitrotoluen  (28.03.12 22:24:39) 
@cro magnon aslında solak insanların ataları kılıcı sol, kalkanı sağ elle kullandıkları için kalkanlarıyla kalplerini yeteri kadar iyi kullanamıyorlardı ve çikolata da aşırı tüketimi neticesinde kalp sağlığına zarar verdiği için solaklar "amaaan atalarım iplemiyor kalbini hem de savaş meydanında yüklen çikolataya" diye düşünüyor olamazlar mı?

bu kadar erken niye uykum geldi onu merak ediyorum ben (:
  • farabi  (28.03.12 22:25:38) 
17 mayıs 2000 den beri yaklaşık 4000 gündür hergün üfleyen biri olarak diyeceğim HAYIR değildir.aksine bünyenin alışkın olmadıgını varsayarak sende yaratacagı his paranoya - ya red edilirsem korkusu olucaktır.etki altında o korku ve stressle iki lafı bir araya getiremeyebilir yada istemediğin şeyleri agzından kaçırabilirsin.mj yaratıcılıgı körükler ilk zamanlar dogrudur ancak bu etki direkt ilanı aşk etmek için değil ;'' ilanı aşk ı doğru ve red edilemez bir biçimde nasıl ederim i '' bulmak için kullanılabilir.


  • draculea  (28.03.12 22:31:04) 
eğer bahsettiğiniz cesaret veriyor mu, konuşurken bi' özgüven gelir mi filan gibi bir şey ise, hayır diyorum. kıçını bile kaldırmak istemezsin oturduğun yerden.


  • klassno  (28.03.12 22:39:44) 
aslında mevzu cesaret değil söylenilmemesi gereken bir şeyi söyleme durumu. ki rededilcek gerçeğinin her türlü farkındayım. (bu arada deneyimim var)
edit büdüt: yani söylememem gereken şeyleri söylemek istemiyorum olay bu.

  • clones  (28.03.12 22:44:23 ~ 23:00:36) 
söylenilmemesi gereken bir şeyi söyleme cesareti edinmek istiyorsan scarface filminin gizli başrol oyuncusunu araştırmalısın ;)


  • draculea  (28.03.12 22:50:25) 
asıl ilan-ı aşk etmek istediğiniz kişinin de olduğu bir ortamda alakasız birine ilan-ı aşk ederken bulabilirsiniz kendinizi. Hatta eve gitmeyi falan da beklemeyebilirsiniz. Aman diyeyim!


  • dusunuyorumoyleysevurun  (29.03.12 01:49:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.