[]

tuz

bana ölü deniz tuzu lazım.

www.eczanesaglik.com

buradan buldum ancak ürünün sağlık bakanlığı onayı v.b hakkında bir bilgiye ulaşamadım. voit aynı ürünün yarısına neredeyse üç katı fiyat istemiş.
siz olsanız hangisini alırdınız?


www.istegelsin.com

 
bunu küvetine koyacaksın; sonra izotonik ortamdayken kendisinden daha yoğun bir ortama konulduğunda hücredeki küçük moleküllerin enerji harcanmadan çok yoğun hücre ortamından, az yoğun ortama geçişini sağlayacaksın yani plazmoliz olacaksın.

Bir anlamda dehidre / dehidrasyon olacaksın. Ondan sonra tartıya çıkıp ''ben kilo verdim!!'' öyle mi?
  • diskbudur  (28.03.12 10:54:51) 
distal tübüle etki eden tiazit türevi diüretik ilaç bulursan da aynı etkiyi gösterir.

sodyumu absorbe edip seni yine dehidre ederler. su atarsın vücudundan. şiddetli ödemlerde verilir bu.

haa o suyu attıktan sonra o yağlar bir daha kolay kolay yanmazlar. tercih senin.. su mu yağ mı?
  • diskbudur  (28.03.12 11:00:49) 
itiraf edeyim son cümleye kadar bir şey anlamamıştım, son cümlede epey güldüm.
yok o kadar kompleks bir işe girişmeyeceğim.

dün bir quick manicure ürünü denedim, çok hoşuma gitti ama epey pahalı.ben de kendi ürünümü imal etmeye karar verdim.
mineral desteği açısından sofra tuzu yerine bunu kullanacağım.
susam yağı, çilek yağı, jojoba yağı ve bu tuzu karıştıracağım.
sonra ellere beş dakika masaj, mis gibi yumuşacık eller, voila!

evet şimdi soruya dönelim? hangisini alayım? sonuçta ellere yağlı masajda kullanılacak?

not: küvetim de yok zaten :(
  • balik kraker  (28.03.12 11:01:29) 
hmm ölü deniz tuzu, üzüm, pirinç, soya, avokado, mango, kayısı, jojoba çekirdeği, badem yağı vb içeren barielle marka 340 g exfoliating scrub 74.50 tl. epey karlı bir iş olur işe yararsa.. bonie markası çok daha fazla miktara çok daha az istiyor diye şüphelendim ben. ben olsam başka yerlere de bakarım. bu ikisinin arasında bir yerde konumlanan başka deniz tuzu da olmalı piyasada..


  • merena  (28.03.12 11:56:25 ~ 11:57:04) 
voit'in onayı varsa ordan al derim. güvenemedim ben de diğerine. ama quick manicure 44 tl demiş sitesinde. o zaman kendin yapman daha pahalıya gelmiyor mu :/


  • pokerface  (28.03.12 11:58:26) 
1 kg tuz 18 lira,
1 kutu gliserin 4 lira
1 kutu jojoba yağı 5 lira

bence yeterli malzemeler quick manicure karışımı yapmak için.

şimdi bunu ilk başta her gün yapmak, sonradan haftada 1'e düşürmek gerekiyor. her kullanımda en az 1 tatlı kaşığı kullanılıyor. piyasadaki quick manicure karışımları ortalama 15 kaşık ya vardır ya yoktur. böyle hesaplayınca evde kendi imalatım daha uyguna geliyor.
  • balik kraker  (28.03.12 13:46:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.