[]

nikon dslr tamir için güvenilir mekan

D90 kullanıyorum. bataryası kapalı iken kendi kendine boşalıyor bir de yine kapalı iken hafıza kartı ışığı yanıyor sürekli. yurt dışından geldi garanti yok. güvenebileceğim gözümün arkada kalmayacağı nereye yollayım tamir için?

www.eksiduyuru.com

yer: istanbul olursa daha iyi olur

 
necatibey caddesi'nde burukay var. ben kompakt makine tamir ettirdim ama çok memnun kaldım.

www.burukay.com
  • kibritsuyu  (28.03.12 08:52:11) 
belki denemişsinizdir ama buna benzer bir sorun benim p500te firmware upgrade ile çözülmüştü. üzerindeki yazılım güncel mi?


  • spankenstein  (28.03.12 09:10:36) 
yazılım güncel değil ama bir türlü yapamadım upgradei


  • zenc  (28.03.12 09:42:23) 
d90'in yazilimi hic guncellenmedi diye biliyorum ben. ondan yapamamis olabilirsiniz.


  • yardimci  (28.03.12 10:21:12) 
yok mevcut bir güncellemesi var bende 1.00 versiyonu var. nikonun resmi sitesinde 1.02 mevcut.


  • zenc  (28.03.12 10:42:03) 
cuma günü hayyam foto teknik servise nikon lensimi bıraktım. 2. katta, odak fotonun karşı tarafında solda. lens bana sağlam bir şekilde döndüğü zaman seve seve tavsiye edebilirim. bugün yarın bekliyorum. iyi izlenim yetiyorsa hemen de götürebilirsiniz. ya da hayyam'da herhangi bir dükkana girip bu tamir olacak kime vereyim diye sorun, yönlendiriyor onlar. ben de mustafa beye(odak) sormuştum zaten.


  • zihuatanejo  (28.03.12 10:45:40) 
mustafa abi 4. kattakını onermıstı bana da. neyse. odak'a sorun ıkı tamırcıyı de en azından.


  • fenerliyim ama feneri delgado  (28.03.12 12:29:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.