[]

orein içtiniz mi hiç?

orein 1-2 seferde bağımlı yapıyor mu insanı? bilen duyan varsa




 
tek seferde bağımlı oluyorsun aman deneyeyim demeyesiniz.


  • lunedor  (28.03.12 02:51:23) 
eroin yaz önce. insanın başına ne gelirse,ya meraktan ya taraktan. uzak dur arkadaşım köpek gibi oluyor kullananlar anasını satar adam bir gram için...


  • gündüz m  (28.03.12 02:54:35) 
aman kardeş. içmeden önce "-EROİN- CHRISTIANE F.'İN KORKUNÇ ANILARI" adlı yemek kitabını oku derim.


  • vakumlu  (28.03.12 02:55:09) 
enjektor baslangic degildir. yeni baslayanlar 330 cc kutunun altinda veya baska yollarla kaynatip dumanini ceker. enjektor ile 1-2 kere alindiginda bagimli olunmaz. 3-4 fiziksel bagimlilik yapar.


  • lostandloser  (28.03.12 02:57:59) 
@lostandloser, cevabını zararlı buldum arkadaşım. valla.


  • vakumlu  (28.03.12 03:06:21) 
ata demirelin bi espirisi geldi aklıma; biz küçükken herşeyi deneyerek öğreniyorduk, "aa cam yenmez!". illa camın yenmediğini öğrenmek için cam yemeye gerek yok!


  • cetoxim  (28.03.12 03:10:57) 
birilerinin gercegi soylemesi gerekiyor ki, iki kere caktiktan sonra uc takip edecektir ve tircilarla takilmaya baslayacaktir.


  • lostandloser  (28.03.12 03:12:20) 
@lostandloser, bence o gerçeğin farkında ama sadece cesaret almak istiyor denemek için. "1-2 kere alindiginda bagimli olunmaz" dediğimiz zaman ona istediğini vermiş oluruz diye düşündüm.


  • vakumlu  (28.03.12 03:15:48) 
ellerine eroin diye verdikleri sey diasetil morfin hidroklorid degil, pestisit ile famarin karisimi maddedir. isteseler de bulamazlar. kendi kendini zehirler. eroin aramak veya kullanmak yerine burnundan permethrin caksin. olmenin yollarini aramaya gerek yok.


  • lostandloser  (28.03.12 03:24:59) 
@lostandloser sen yetkili bi abiye benziyon


  • avakado soslu portakalli pekin ordegi  (28.03.12 03:36:23) 
@avakado soslu portakalli pekin ordegi
gece gece çok güldüm :) ben de aynı şeyi düşünüyordum
bu arada bize hep bir seferde bağımlı olursun derler ne yani bu kadar yıl yemişler mi bizi?
  • lunedor  (28.03.12 03:44:19 ~ 03:44:37) 
3-4. ye kadar fiziksel bağımlılık oluşmaz ama ilk seferde o kadar hoşuna gidecek ki devamını getirmek isteyeceksin. İlk seferde psikolojik bağımlısı olmuş olacaksın yani. O yüzden nasıl bir şey olduğunu hiç bilmemen senin için daha faydalı.

İnsanlrı doğru bilgilendirmek önemli bir şey. Cevapları faydalı bulmamak falan götünüze girsin. Doğru bilgiyi edindikten sonra deneyip denememek kendisine kalmış bir şey, kendisini öldürmek de hakkı.
  • coldbound  (28.03.12 03:54:44) 
3-4 denemeye kadar fiziksel bagimlilik olusmaz diyen degerli arkadas, sanirim 16 mg yuksek doz cakip plasebo ile karsilastin. 8 mg dort doz alip fiziksel bagimlilik nasil olusamiyor. bir anlatsan da bilgilensek.


  • lostandloser  (28.03.12 04:04:51) 
--------------------------------------------Censored :)--------------------------------------
8 mg 16 mg => Eroin illa black tar ya da naft olarak damardan alinmaz. Eroin hap olarak yutulabilir, sigaranin etrafina sivanarak icilebilir, kaydirak olarak dumani cekilebilir, burundan cekilebilir, meth pipeindan alinabilir ve hatta gote bile sokulabilir. ceyrek 8ball yutan bir adamla siringa eden bir adam ayni dozda eroin almis olmazlar. Cahillige gerek yok.

16 mg mis da plaseboymus.

Son olarak, eroin kotudur. Hayatinizi kaydirir. Yamulur gidersiniz. Kaybedecek hic bir seyim yok diyen adamlar fahiselige basladiklarinda cok buyuk konusmusuz diyorlar. (Adamlar evet.)

Ek: Vucutta nikotine karsi olusan zaaf fiziksel olarak eroine karsi olusan zaaftan katlarca fazladir. Hesap edin, ibret alin.

www.youtube.com
Bu da super bir belgeseldir ayrica eroinle ilgili. Izleseniz ya vakti geldiginde?
  • topuksuz ayakkabi  (28.03.12 05:52:39 ~ 09:53:46) 
topuksuz ayakkabi, sokak veya argo isimlerinden baslarsak, soguk hindi muhabbetine girersek, sagdan-soldan bilgi ve kopi pest ile isin icerisinden cikamayiz. giganteum poppies buyutuyorsun ve ciziyorsun, vucudun cekilmesinden, kas ve kemik agrisindan degil kusulmasindan bahsediyorsun. tatavalarla matavalarla degil, kappa, delta ile gel ve potasyum permanganat yika. oralarda buralarda ortamlarda duymakla olsa.. pls.. put down the crack pipe... pls....


  • lostandloser  (28.03.12 06:23:23) 
:) lostandloser
Sokak adlari sokak tabirleri filan onemli degil. Gercekten.
Su an guldum lakin:)

--------------Censored-----------------
  • topuksuz ayakkabi  (28.03.12 06:34:35 ~ 09:54:55) 
bu isi biliyorsun. yedi sekiz saniyede hissi tarif edebilirsin. aa


  • lostandloser  (28.03.12 06:50:09) 
2003-2004 gibiydi sözlükde slayorphine - micorphine diye iki yazar vardı ucurulmadan evvel sözlüğe bol bol bu konuda bilgi girdilerdi , muhabbet bana nostalji yasattı elimde sabah jointimi tüttürürken . siz saolun varolun emi (:


  • draculea  (28.03.12 08:15:54) 
draculea dur allasen zaten ortalık karışık :)


  • c1b2k3  (28.03.12 08:40:10) 
serotonini, dopamini algılayan (mutluluk veren bir hormon) reseptörleri yani alıcıları tümüyle bozuyor. yani sonra serotonin salgılasan da reseptörün olmadığı için mutlu olamıyorsun bir daha asla... böyle düşünebilirsin. bunun için tek hitin yeterli olabileceğini okudum, topuksuz ayakkabının yazdıkları pek geçerli olmayabilir o yüzden. psikolojik bağımlılığa sebep olan da fiziksel etkiler sonuçta. he eroinle ilgili en güzel belgesel de bence budur: topdocumentaryfilms.com lütfen izleyin, herkese izletin, bu adam boşuna ölmemiş olsun.

eroini içmesi bir dert olduğu gibi bırakması ikinci bir derttir, eroine alışan vücut bıraktığı an çöker, belki ömrünce kullansa ölmez ama kişi bırakınca küt diye ölebilir.

ayrıca buralara gelip de her ne nedenle olursa olsun bu sorulara 'bi kaç kerede bişey olmaz' yazabilene de aşk olsun gerçekten!!!
  • kediebesi  (28.03.12 09:13:06 ~ 10:40:17) 
Iki yuzluluge gerek yok, zayif karakterli insanlarda her sey bagimlilik yapabilir eroin dahil.

Bu gun Turkiye'de erkek nufusun %46 si sigara iciyor (Junkie, bagimli, madde bagimliliari), icenlerin % 35 inden fazlasi sigara yuzunden oluyor (Madde Bagimliligi Sebebiyle). Evet lan, oluyor, mefta yani, tahtali koy. Olemeyip de Koah'tan surunenleri, Kanserden kurtulmus olanlari, buergers diseasei ve sigaraya harcadikliari parayi filan hesaba katmiyorum hic.

Yemek bagimliligi, alkol bagimliligi, alisveris bagimliligi, uyku bagimliligi... Oyuncak ayi bagimlisi insanlar var.
Bir sigara bile bagimlilik yapabilir deyince "ama o sigara" oluyor. Eroinin filan bir kabahati yok, maddelerde bulmayin sucu.

Tandansla alakali. Bagimli olma egilimindeysen olursun. (Nokta)
Gunde iki paket sigara icip eroinden olursun diyen insani da oldukca kaotik buluyorum. Ayni sekilde hayati tehlike arz eden obezitelerini goz ardi edip sacmalayanlari da. Evet, sigara, eroinden daha cok ve daha sinsi sekilde olduren, daha cabuk bagimlilik yapan bir kimyasal madde alim yontemidir. Bu durumda cevabini da ancak kendin verebilecek oluyorsun. Emin olun sigara uretiminden bu kadar prim yapmasalardi bu iki yuzlu devletler, bu gun televizyonlarda eroin yerine sigaradan, alkolden hayatlari kaymis, ailelerinin feleklerini sasirtmis insanlarin belgesellerini izliyor olurduk.

Bir de nereden cikiyor benim eroin kullanimini ozendirdigim ya da savundugum? Yok oyle bir sey. Sigara bagimlilisi insanlar bile acinasidirlar benim gozumde. Insan yasamaya bagimli olmali bir tek.

Oehh, Turkiye'de erkeklerin %38 inin olum sebebiymis sigara. Ingiltere'den tutun getirtme duyurularini biraz daha zevkle takip ediyor olacagim bu saatten sonra. Samimiyet testi babinda.

"Sigarayla eroin bir mi pis herif!" seklindeki ilk mesaji atana bahamalarda tatil armagan ediyorum.
  • topuksuz ayakkabi  (28.03.12 22:21:14 ~ 22:47:12) 
eksi sozlukte arzach nickli yazarın eroini bırakmak başlığında bir entrisi vardı zamanında, sonra kendisi silmiş sanırım.

neyse, bağımlılıklarla ilgili kafamı toplamak istediğimde açıp açıp okuyordum zamanında. keşke şimdi ulaşsak da okusak.

orein'e sıra geldiyse zaten başka şeyler denemişsindir ve iyi kötü bağımlılığın ve madde kullanımının etkilerini biliyorsundur. deneyimin seni uyarmadıysa gerisi senin bileceğin iş.
  • uyuyanadam  (29.03.12 18:12:25) 
topuksuz ayakkabı:
"zayif karakterli insanlarda her sey bagimlilik yapabilir eroin dahil"

ÇOOOK TEHLİKELİ VE YANLIŞ bir yaklaşım.

sigara, alkol, uyuşturucu uyarıcı çeşitleri zayıf karakterli insanda değil bütün insanlarda bağımlılık yapar, beyin kimyasında basitçe açıklanabilen zevk/haz verme mekanizmaları vardır, übermensch olsanız yine de bağımlılık yapar.

überliğin gösterilmesi gereken yer kullandıktan sonra bağımlı olmaya direnmek değil de KULLANMAMAK.


"Eroinin filan bir kabahati yok, maddelerde bulmayin sucu."
eyvah eyvah diyorum. demek istediğinizi ifade edememişsiniz, "aga sen içersen elbet bağımlı olursun, olursa suçlusu da sensin" demeye çalışıyorsunuz sanırım.
  • uyuyanadam  (29.03.12 18:17:18) 
ve ayrıca

"Bagimli olma egilimindeysen olursun. (Nokta)"

değil

"insanların TAMAMI, bağımlılık yapıcı maddeler beyindeki herkeste bulunan maddelere oynadıkları için BAĞIMLI OLMA EĞİLİMİNDEDİR."

olacak.

hormon gibi herkes şeker yiyince insülin salgılıyor, eroin alınca da bağımlı oluyor işte. o yüzden almamak lazım.
  • uyuyanadam  (29.03.12 18:20:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.