[]

Kadınların parfüm şişesini üstlerine boşaltması

neden böylesiniz kadınlar? tamam hoş güzel parfümler kullanıyorsunuz, kullanmakta lazım ama niye şişeyi yıkanmış gibi üstünüze boşaltıyorsunuz. yemin ediyorum güzel dediğim o koku, yoğunluğundan dolayı işkenceli nefeslere dönüşüyo benim gibi astım başlangıcı olan kişilerde? nedenini gerçekten merak ediyorum




 
"bak ben şişesi 200 liralık parfümü de boca edebiliyorum öyle de bi lüks hayatım var"


  • niye ama  (27.03.12 23:42:49) 
Kendim için konuşayım. Sıkınca bana kokmuyormuş, sanki hiç sıkmamışım gibi geliyor. Etraftan duyuluyordur belki ama benim burnuma gelmiyor o koku ve ben de kendi üzerimde o kokuyu duymak istiyorum. Dolaysısıyla da boca ediyorum şişeyi.


  • proculianus  (27.03.12 23:54:11) 
sürekli aynı kokuyu kullanmayın o vakit yavv fark edersiniz o zaman
yaz da geliyor yine boca olacak şişeler mağdur etmeyin bizi

  • niye ama  (27.03.12 23:57:00) 
hadi parfüm neyse o deodorantlar yok mu deliriyorum. küfredesim geliyor evet. boynuna 2 fıs, göbeğe 1 fıs, saçlara 2 fıs yeter arkadaşım. etek şort mort giyiliyorsa bacaklara da 1 fıs kafi.


  • rosebush  (28.03.12 00:00:11) 
Ben parfümeride bir bayan arkadaşı beklerken laf olsun diye tezgahtara sormuştum bunu; adam, 'biz kadınlara hayal satıyoruz, onlar da o hayalin büyüsüne kapılıyorlar' gibi artist bir cümle kurmaya çalışmıştı.


  • johan sebastian  (28.03.12 00:09:24) 
onu birkaç kez ben de yaptım. kullandığım parfümün kokusunu bir türlü alamadım, sonra attım çantama çıktım. ya normalde alıyordum parfüm kokusunu, rüzgar esince falan geliyordu ama bu parfümde gelmedi bir türlü. acaba dedim az mı sıktım. Sonra aldım şişeyi boca ettim üstüme. otobüste millet mi kaçmadı, yanına oturduğum kişi camı falan açtı böyle. sonra ofise vardığımda acı gerçek ile karşılaştım. yanımda oturan arkadaş söylemişti sağolsun.

bunun gibi bir sebep olabilir, benimkisi açık parfümdü ve doğal olarak koku falan kalmıyordu ve ben hata yaparak boca etmiştim üstüme. bunun gibi birşey olabilir.
  • vakumlu  (28.03.12 01:03:58) 
Çamlıcadaki radyo antenleri gibi bir durum da sözkonusu. Birbirlerini bastırmak için biraz daha sıka sıka bu günlere geldik.


  • skatheist  (28.03.12 04:02:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.