[]

öğretmenler ekran başına (yaz tatili/seminer problemi)

selamlar.

şimdi malumunuz, sevgili bakanımız bu yaz bizlere seminer koymak istiyor. biz ise arkadaşla 7 temmuz'da yurt dışına tatile gitme planları yapıyoruz. fakat seminer netleşmediği için bilet alamıyoruz.

ben tatile gitsem, seminere gitmesem nolur? uçak bileti, vize ücreti, interrail bileti falan her şey yanacak seminer olursa.

ne diyosunuz bu işe?

(1 temmuz-1 eylül öğretmene tatildir diye biliyordum, geçen sene sınavlar 18 temmuzda bitiyordu akademik takvime göre. ona da güvenemiyorum.)

 
heyet raporu ayarlarsınız.


  • lancelot du lac  (27.03.12 22:31:10) 
ayarlayamazsam nolur :) o kadar kolay mı onu almak hacı?

yaptırımı ne oluyor, onu merak ediyorum açıkçası. seminere katılmayanlara bi sonrakini zorunlu falan tutuyolarsa öyle yapıcam.
  • sezercik yavrum benim  (27.03.12 22:33:12) 
10 gün üst üste mazeretsiz (raporsuz, izinsiz) işe gitmezseniz memuriyetinize son verilir. Seminerler de iş günü sayılır ve gitmek durumundasınız. Seminerlerin süresi kadar rapor almaya çalışın en iyisi.


  • zizifos  (27.03.12 22:52:40) 
kolay hocam kolay. sen git bi devlet hastanesine, bir temizlikçi bul, "10 günlük heyet raporu lazım nasıl alacaz bilemedik" de bak nasıl kolay oluyor :)


  • lancelot du lac  (27.03.12 23:16:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.