[]

Florursuz Diş Macunu

Merhaba,

Florur içeren diş macunlarının kanser yaptığını okudum. Acaba bu bir şehir efsanesi mi? Hiçbir büyük diş macunu firmasinin florursuz diş macunu yok. Sizin önerebileceğiniz kaliteli florursuz diş macunu ürünü var mı?

Sevgiler,

Mehmet Ersoz

 
paradontax alabilirsiniz fiyatları ve tadı biraz tuzlu yalnız.


  • jonturk  (27.03.12 20:06:23) 
florlu diş macunu ile alınan flor oranı oldukça düşük olmakla birlikte gelişmiş ülkelerde suların bile florlandığı bir dünyada yaşıyoruz. tıpkı civa gibi aslında korkulan ancak ''normal'' dozlarda doğal olarak aldığımız bir şeyden ibaret kendisi.
diş macunlaraı ile alınan flor çok düşük dozda olmakla birlikte yutulmadığı sürece sorun yok.
florsuz diş macunları sadece 6 yaşından küçük çocuklar için üretilmiş olan macunlardır o da yutma olasılığı nedeniyle florosiz olma riskini engellemek için.
  • ne bu simdi  (27.03.12 20:19:55) 
ayrıca paradontax da flor içermektedir..


  • ne bu simdi  (27.03.12 20:20:46) 
florürsüz diş macunu dişlerinizi korumada yetersiz kalır. florürün kanser yapması için de alınan miktarın baya yüksek olması lazım. içme suyunda da florür var, dişlenme döneminde çocuklara tablet olarak verilir, boş yere korkuyorsunuz.


  • inthechaos  (27.03.12 20:30:13) 
flor kansere neden olmaz ama küçüklükten itibaren gerek su ile ya da yiyecekler vb şeylerle alınan fazla flor, florozis denilen dişlerde renk ve yapı bozukluğuna yol açar.. ıspartalılar iyi bilir bunu. bunun dışında florürsüz diş macunları var ama eğer çürük aktif dişleriniz varsa tavsiye etmem. iyi akşamlar!


  • acalculia  (27.03.12 20:34:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.