[]

ankara'da vejetaryen restoranı??

sevgili suserler , yakın zamanda odtü'ye gelecek olan yabancı bir grup profesör için hem lokasyon olarak ankara'nın güzelliklerini görebileceği hem de menüsünde vejetaryen yemekleri olacak, hatta mümkünse buram buram et kokmayacak bir restoran arayışı içindeyim ve yardımlarınızı bekliyorum. sizin için küçük ama insanlık için büyük bir adım olacak emin olun :)




 
elxa
kendisine sorabilirsiniz.

  • heritage  (27.03.12 19:38:41 ~ 19:38:49) 
teşekkürler heritage :) sorumu mesaj attım heyecanla cevabını bekliyorum!


  • acalculia  (27.03.12 19:46:45) 
Ankaralı bir arkadaşım akşam vakti götürmüştü beni, o yüzden lokasyonunu ve manzarasını bilmiyorum ama çok şık ve güzel bir restorandı:
www.ankaraustad.com

  • whoosie  (27.03.12 21:00:03) 
ben daha ne isterim? teşekkürler whoosie :)


  • acalculia  (27.03.12 21:43:43) 
Benim bildiğim sadece Fige var. Öğlenleri açık büfe yapıyor ve bu açık büfenin içinde hiç etli yemek yok. Lezzetli zeytinyağlılar, salatalar falan var. Ama tam anlamıyla bir vegan-vejetaryen restaurant değil. Öğlen gittiğinizde, hele şu mevsimde, herkes genellikle açık büfeden yiyor olur, yani et kokusu vs. olmaz:) Hem güzel bir bahçesi falan da var. Malesef İstanbul'daki gibi tam vejetaryen restaurantlar yok. :çoküzgünsmile:


  • buf-e kür  (27.03.12 22:11:05) 
teşekkürler buf-e kür :) önerinizi listeme aldım bile!!


  • acalculia  (28.03.12 00:02:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.