[]

google da sitemizi yukarı ya aldırma

soru başlıkta ki gibidir nasıl yapabiliriz ? yani iki isim var mesala coner plise ama plise de yazınca yukarıda coner plise cıkmasını istıyorum




 
fazla bilgim yok ama biraz atmasyonla şu kadarını biliyorum:
google aramaları aranılan konunun siteler içerisinde aldığı hite göre listeleniyor. örneğin ''soru'' olarak arattığımızda, soru olarak aranan ve gelen bilgiler doğrultusunda listeden en çok girilen site doğru site olarak kabul ediliyor ve listede üst sıraya alınıyor.
bir de eğer bir markayı ya da markanın bir modelini ya da bir kurumu ya da kurumun bir şubesini aradıysanız resmi sitesi ilk sırada yer alıyor.
sanırım sizin sorunuza verilecek en mantıklı cevap en üstte ''sponsor bağlantı'' olarak sarı font ile gösterilendir (ücretli).
örnek: www.google.com
  • insanimsi  (03.09.08 02:08:04) 
oncelikle pr derecenizi yukseltmeniz gerekir ki bunun icin de sitenizin alakali oldugu konu ile ilintili sitelerden backlink almaniz gerekir.

bir diger yandan da title'larin arasina alakali kelimeleri yazin eger title'lar dynamic title degillerse(tabi kelime sayisini fazla abartmadan), keywordlere de alakali kelimeleri yine abartmadan yazin, kisacasi google in gozunde sitenizi deger kazandirin.sonrasinda zaten sizin haberiniz bile olmadan yukarilara cikacaktir siteniz alakali kelimelerde.
  • independence  (03.09.08 03:30:14) 
yani... bu gerçekten çoooook çok uzun bir mesele hakikaten... hani yapacağınız iş ciddiyse baya bir döküman okuyup araştırın derim googledan.


daha önce çalıştığım şirketlerden sırf bunun için adam tutan vardı, webmaster haricinde...
  • mortifera  (03.09.08 05:06:11) 
bannerlar ile sitenize gelen ziyaretçi sayısını arttırmanız gerekiyor. ne kadar "doğru" bir aramaysanız, o kadar üste çıkarsınız.


  • head  (03.09.08 09:34:45) 
Şurayı bir inceleyin: www.google.com

Bazı teknikleri abartıp sömürmeye kalkarsanız Google sitenizi hepten düşürüp cezalandırıyor sizi.
  • 386 dx  (03.09.08 14:40:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.