[]

Facebook hakkında 2 soru

1-Facebookda bi liste oluşturup bu listedeki insanların şu albümü şu paylaşımı görmesini istemiyorum şu paylaşımı?şimdi albümü oluşturdukdan sonra özele tıklayıp insanların ismini yazarak onların görmesini engelliyorum fakat bu listeyi her zaman en baştan yazmak yorucu kopyalanmıyorda namussuz??
2-Bugun baktım bi arkadaşım kendi arkadaşının bi fotorafını beğenmiş hemen yazdı anasayfamda x arkadaşınız y arkadaşının fotorafını beğendi bende bundan dolayı y kişsinin fotoğrafını görebiliyorum ama y kişisi benima rkadaşım değil sırf benim x arkadaşım beğendiği için adamın fotosunu görebiliyorum aynısı banada oluyodur kesin.ben istiyorum ki benim arkadaşlarım fotolarımı görsün ama yorum yapıp beğenince benim listemde olmayan insanlar görmesin?



 
1- anlamadım listeler ayrı ayrı listeler mi tek tek yazmak mı zor oluyor yoksa insanları tek tek mi ekliyorsun göremeyecekler bölümüne?

2- fotoğrafın sahibi paylaşılanlar kısmına arkadaşlarımın arkadaşları veya herkes yaptıysa sen de görebilirsin. sadece arkadaşlarım şeklindeki paylaşımları arkadaş olmayanlar göremiyor benim bildiğim.
  • in vino veritas  (26.03.12 21:30:13) 
mesela bi albüm paylaştın sonra ayarlardan özele tıklıosun ve bu albümü kimler görmesin diye bi yer var oraya tek tek isimleri yazıyorum ve o insanlar göremiyor.sonra 2 ay sonra gene bi albüm eklicem gene o isimleri tek tek yazyıorum


  • allstar  (26.03.12 21:31:55) 
o isimleri bir arkadaş grubu altında topla. fotoğrafları engellemek istediğin herkesi koy o listeye. sonra kimler göremesin kısmına direkt o listenin adını yaz.


  • in vino veritas  (26.03.12 21:38:22) 
arkadaş grubu nerden yapılıo


  • allstar  (26.03.12 21:46:03) 
ana sayfada sol altta arkadaşlar yazıyor. o yazının üstüne tıkla, açılan sayfada sağ üst köşede de liste oluştur yazıyor. ordan fotoraflarını engellemek istediğin insanları ekle, listeye bir isim ver kaydet.


  • in vino veritas  (26.03.12 21:59:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.