[]

Muhasebe İşi Sizce Nasıl?

salak bir başlık oldu farkındayım ama mevzu ortada.şimdi ben bir banka çalışanı olarak işimden ayrılıp muhasebe bölümüne geçmek istiyorum.Herangi bir firmada olabilir.Bankada gişe bölümünde çalışıyorum fakat bu alanda bir gelecek görmediğim için ayrılmak istiyorum.Peki muhasebe sizce nasıl bir iş alanı? Yani az çok zorluklarını biliyorum.Belge,döküman,raporlamalar zor bir iş.Ama bankacılığıda gördüm.Tüm banka işlemlerini yapıp,açık vermeyip bir de üstüne satış baskısı olması hayatı cehenneme çeviriyor ve en kötüsü bunun karşılığını alamıyorsunuz.Yani iş zorda olsa çalışırım yeter ki karşılığını alayım.Muhasebe beni zorlasa da karşılığını verir mi? Muhasebe çalışanları veya onlarla yakın olanlardan fikir almak istiyorum.Şimdiden teşekkürler

edit:(çalıştığınız sektörüde belirtirseniz benim için daha aydınlatıcı olur)


 
muhasebede kazançlar, mali müşavir ya da öle çok deneyimli bi denetçi olmadıkça çok düşük. ciddi düşük yani. karşılığını vermez muhasebe, kafa siker, net.


  • hope ender  (26.03.12 00:52:09) 
Şimdiki aklım olsa iş hayatıma bir denetim şirketinde başlardım. Muhasebe bilgimle bir şirketin muhasebe müdürlüğünü kapardım. Düz muhasebe çok fenadır, denetim iyidir. Başta karın tokluğuna gece arısına kadar çalıştırırlar ama geleceği vardır. Düz muhasebenin geleceği yoktur.


  • SiyamkedisiZorro  (26.03.12 11:37:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.