[]

köfte

evde köfte harcı kalmamış ama kıyma var bununla nasıl köfte yapabiliriz biz şimdi? öğrenci evinde ne yoksa bizde de onlardan eksik enteresan enteresan şeyler yazmayın bu yüzden kekik tuz filan var ama. öyle.

teşekkürler bi de.


 
ince kıyılmış soğan, büyükse bi tane yeter. tuz kekik karabiber pul biber kırmızı biber aklına ne geliyosa. karbonat varsa çay kaşığının ucu kadar. 1 yumurta. kuru ekmek içi. bu da bi avuç kadar, ufalanmış. hımm kişniş süper ama yoktur. patlıcan bile rendelersin, biber bile doğrarsın, domates bile rendelersin, salça bile olur az bişi. herşeyi alır köfte. iyiiiiice yoğur. özdeşleşsin böyle. elini suyla ıslatıp şekil verirsen yapışmaz da. az yağlı kıymaysa accık da zeytinyağı veya sıvı yağ koyabilirsin.

özet olarak yumurta ekmek baharat varsa olur. hiçbiri bile yoksa o zaman top top yapar az kavurur terbiyeli çorbaya katarsın. veya köfteden vazgeçersin kıymalı patates filan kıymalı bişi yaparsın.
  • kediebesi  (26.03.12 00:02:21 ~ 00:06:08) 
kimyon, tuz, karabiber, soğan, salça,bayat ekmek içi, yumurta

ekmek içi aralarında şart olan tutması için. onun dışında baharatlardan elinizde olanı kullanın. yumurta şart değil hiç katmayın.

en kötü sadecece baharatla yoğurun. adana da öyle yapılıyor.

afiyet olsun.
  • gotu patlak circir bocegi  (26.03.12 00:05:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.