[]

kedim için acil veteriner yardımı

Merhaba,
5. kattan düşen kedim arka ayaklarından birini kırmış diğerinin de çapraz bağlarını yırtmış. hastanede şu an ameliyat için 72 saatin dolmasını bekliyorlar. bilen bilir biraz masraflı bir sureç olacak ve benim şu an için karşılayabileceğimin ustunde. veterinerimiz elinden geleni yapmış olsa da hala yuksek rakamlar.. operasyonun maliyeti ile ilgili yardımcı olabilecek bir veteriner ya da tanıdığı olan birileri varsa gerçekten çok büyük iyilik yapmış olursunuz. şimdiden ilgilenenlere teşekkür ederim.
şehir, İzmir 0536 221 90 51 den bana ulaşabilirsiniz. teşekkürler.


 
hayvanları korumayı aramayı denedin mi?


  • jassinpera  (25.03.12 23:10:02) 
belediyenin veteriner işleri müdürlüğünü aradım ama mesai saatleri dışında kapalıymış tlf sabah yine arayacağım. bir de doktor belediyede çapraz bağlar için yeterli donanımın olmadığından bahsetti ve birkaç kişi de yeterli ilginin olmadığını söyledi orada bilemedim bende.. senin dediğin yer neresi oluyor? eve yeni geldim ve şimdi başlıyorum araştırmaya nereleri olabilir diye.


  • oku oku yazar ol  (25.03.12 23:14:55) 
yakınınızda olan illerdeki veteriner fakültelerine götürebilirseniz en güzeli olur.


  • palpasyon  (26.03.12 00:04:07) 
Selamlar. Arkadaşımın köpeği cerrahi bir operasyon için İzmir büyükşehir belediyesi vetererinerlerine götürdüler. Orada cerrahi işlemler yapılıyor diye biliyorum.
Sizin için araştırdım "paraziter mücadeleleri ve koruyucu aşılamaları, muayene ve tedavileri, androlojik, jinekolojik, extremite ve batın operasyonları, diş çekimi ve diş taşı temizliği, telefonla yada şahsen başvurularda bilgilendirme ve danışmanlık hizmetleri Veteriner Hekimlerimiz ve yardımcı personelleri tarafından yapılmaktadır" diyor.
Extremite operasyonları yapılıyormuş bu sizin için uygun.

Kahramanlar Kültürpark içi Konak / İZMİR Tel: 0 232 293 39 80 – Santral Faks: 0 232 483 69 37
www.izmir.bel.tr

Sabah bir arayın görüşün uygun olacağını tahmin ediyorum. Umarım iyi olur da iyi haberlerini buradan paylaşırsınız.
  • klorlu su boregi  (26.03.12 22:31:38 ~ 22:32:29) 
02323244419 karşıyaka belediyesi veteriner kliniğinin telefonu, indirim yaptıklarını duydum çok ilgili olduklarını biliyorum, birde doğal yaşam parkı veterinerlerine ulaşabilirsen yardımcı olacaklarını düşünüyorum, çok geçmiş olsun.


  • tck35  (26.03.12 22:53:49) 
Avcılar'da İstanbul Ünv.sinin veterinerlik bölümünde yaptırmıştık kedimizin ameliyatını (6 aylık yavru 5. kattan düşüp 3 bacağını kırmıştı). Geçmiş gün hatırlamıyorum ama çok cüzi bir para vermiştik.


  • SiyamkedisiZorro  (27.03.12 15:21:39) 
teşekkür ederim hepinize. çok sayıda özel veteriner ile görüştüm, kırık kötü bir yerde ve çapraz bağlarda da kopma olduğu için hepsi de az çok aynı masrafı çıkardı.
belediyeler ile konuştum çapraz bağ konusunda yetersizmiş çoğu. yapabilenlerde fiyat düşse de ödeme sistemi makbuz karşılığı nakit para olduğu için bana uymadı. çünkü anca kredi kartından yaptırabilirim işlemleri.
geri kalanı için de pek fırsatım olmadı çalışmak zorundayım bir yandan da..
çarşamba öğlen ameliyat olacak kendi veterinerimizle anlaştık bir şekilde kart-taksit falan. umarım iyi geçer. bekliyoruz şu an.
bir can için insanlarla pazarlık yapmak çok zormuş bunu öğrenmiş oldum ama..
  • oku oku yazar ol  (28.03.12 00:27:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.