[]

mavi jeans

Zor kıyafet beğenme gibi bir huyum olduğundan kıyafetsiz kaldım bu ara ve birkaç yer dolaşıp yine bir şey bulamayınca sinirlendip gözüme kestirdiğim bir mavi jenas pantolona 140 lira verdim. iyi mi ettim kötü mü ettim? mavi hakkında pek hayırlı şeyler yazılmıyor da...




 
kötü ettin.
en son aldığım mavi jeans pantalon sık giyiyor olmamama rağmen hemen dizlerini saldı ve dizlerin rengi açıldı. ayrıca boyası da çıkıyor. bir daha mavi jeansten bir şey alacağımı sanmıyorum.

  • kayranin kedisi  (25.03.12 15:30:49) 
üstünde nasıl durduğuna bağlı biraz. içine sindiyse 40 da versen 140 da versen farketmez. ama densizin teki gelir bazen senin özene bezene arayıp zor bulduğun kendine yakıştırdığın bi elbiseye iki laf eder, moralini o dakka sker atar.

sen kulak asma her şeye, tadını çıkarmaya bak.
  • mephisto__  (25.03.12 15:34:48) 
yok ben kalite açısından soruyorum. yoksa gayet iyi durdu üstümde. ayrıca mavi renk kot da değil. böyle gri gibi ama değil de gibi; içinde siyah da var ama aynı zamanda yok gibi(ne renk olum bu?) bir pantolon. her yerde bulabileceğim bir tona sahip olmuyor bu renk. o yüzden almıştım. iki ay sonra mundar olacaksa bir anlamı yok. gidip geri versem onun yerine başka bir şeyler mi alsam? ykm'den aldım nasılsa.

edit: oha direkt geri veriyorum. aynı pantolon mavinin kendi sayfasında 80 lira :S
tinyurl.com
  • trinitrotoluen  (25.03.12 15:46:24 ~ 15:59:08) 
hocam genelde jean dedıgın zaman eger bütçen varsa diesel guess bu markaların kotları superdır. ama bıraz tuzludur. guess ın kotları 350den 110 mlyona ınmıstı ıstedıgım kotun bedenı kalmadı dıye alamadım anaısnı satım. dıeselın kotlarıda jeanslab magazasında 250 tl ama omurluk onlar yıkayınca hemen eskımez 3 yıl gıyersın. onun dısında 100 150 arası ıstıyorsan gapın kotlarıda fena degıldır. tıpın duzgunse zara'da ıyıdır kesımlerı fln. eskıden mavı gıyerdım mal gıbı abı sekıl durmuyor mavı haberın olsun. yanı duz bır kot.ne ıstedıgıne baglı ıste..


  • slash01  (25.03.12 16:03:43) 
füme ve siyah arası bir renkse bende de mevcut. ne giri ne siyah işte, tuhaf bir renk. ince kot kumaşı. eğer buysa; bol kesim mavi kotlarında ki kadar esneme ve diz izi yapmıyor. ama iki kere giydiğinde üçüncüde yıkamaya yollaman gerek. levis kotlar gibi falan istediğim zaman yıkatırım lüksün olmuyor. gene mavi kotların genelinde olduğu gibi bel kısmı diğer markalara göre daha çok esniyor.

işin özü: kotun rengi arada ama güzel ve çoğu şeyle uyumlu. ama mavi açısından ne tişörtler ne de kotlar verimli değil. gömlekler kesim, model ve dayanıklılık açısından daha sağlam. montlar ısıtmaz, sıvı geçirebilir. aslında mavinin ilk çıktığı yıllarda ki malları çok iyiydi. 99 ya da 2000 yılıydı tam hatırlamıyorum bir kaşe mont aldım. hala taş gibi. ama ondan sonra alınanlar hep fos çıktı. kazaklar çabuk çeker falan.

sürekli kullanım için düşünüyorsan, yani 'haci beş gün kıçımdan çıkartmam' diyorsan değiştir derim. ama iki-üç günde bir yıkatırım zaten diyorsan diğerlerine nazaran iyidir.

kendi çelişen bir cevap vermiş olsam da hayrını gör :=)
  • felegin gozunu kamastiran adam  (25.03.12 16:05:56) 
neyse, gidip değiştirdim. taş gibi bir 501 aldım onun yerine.


  • trinitrotoluen  (25.03.12 20:04:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.