Giriş
(6)

iphone 4s- twitter

writeitright
ayfonumda 2 tane tıvitır hesabı var ve birisi benim değil arkadaş zamanında girdi arkadaşın hesabı benim ayfondan bir türlü silemiyorum nasıl silceğim yardım ederseniz sevinirim.
ayfonumda 2 tane tıvitır hesabı var ve birisi benim değil arkadaş zamanında girdi arkadaşın hesabı benim ayfondan bir türlü silemiyorum nasıl silceğim yardım ederseniz sevinirim.
0
writeitright
(25.03.12)
programı silip tekrar yüklesen olur belki.
0
spirit crusher
(25.03.12)
ayarlar bölümünde switch account falan olması lazım
0
shyzore
(25.03.12)
ayarlarda twitter kısmına girip silebilirsin.
0
Barki
(25.03.12)
Shyzore +1 twitter apps te ben sekmesinde hesap degistir bolumune girip hesaplari aktif ve deaktif edebilirsiniz
0
skywalkeremre
(25.03.12)
telefon türkçe hesap geçişi falan ordanda olmuyor direk silinmiyor mu yardım?
0
🌸writeitright
(25.03.12)
Ayarlar-Twitter-Arkadaşının hesapa dokun. En altta hesabı sil var.
0
only
(25.03.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.