[]

paypal-alertpay-neteller den para çekme

nasıl yapılır? banka kartına gönderebilir miyim oralardaki parayı?




 
paypal'dan evet. diğerlerini bilmiyorum.


  • sanal uyku  (24.03.12 21:34:17) 
peki nasıl? bir de tam tersini yapabilir miyim, banka kartından paypal'a aktarım?


  • krater  (24.03.12 21:35:14) 
yukarıdaki withdraw kısmından.
onu bilmiyorum ama olmaması lazımdı en son.

  • sanal uyku  (24.03.12 21:37:39) 
sanal uykucu eyvallah, yardımcı oldun sayılır ama başka bilgisi olan varsa onlara da açığım.


  • krater  (24.03.12 21:38:49) 
neteller hiç kullanmadım.

diğer ikisinden de banka hesabına para göndertebiliyosun. paypal belli bi miktara kadar komisyon almıyor, alertpay en son eft işlemi için 40 dolar alıyodu şimdi durum nedir araştırman lazım sayfaları gezip

ayrıca IBAN, SWIFT vb. kodlar elinin altında olsun.
  • Rawkon  (24.03.12 21:56:04) 
alertpay müthiş kesintiler yapar uzak dur.

pp'den bankaya para çekilebilir ama türk kullanıcıların pp hesabına para aktarmasına izin vermiyor. o halde ne yapacağız dersen, bir yere ödeme yaptığında direkt karttan çekip ödeme yapar, ya da birisinin veya bir şirketin senin hesabına ödeme yapması gerekir. ancak o durumda hesabında para olur.

ek olarak, şu an benim hesabımda 50 usd civarında para var ama örneğin hostgator'a ödeme yapacağım zaman balance'ı kullanmama izin vermiyor gidip yine karttan çekiyor. amerikan, ingiliz olmayınca bu işler çok zor. bizden beterleri de var, örneğin hintli kullanıcılar.
  • lazpalle  (24.03.12 23:09:35) 
@lazpalle paypal gayet güzel türk kullanıcılarının banka hesaplarına para gönderiyor, ben her ay üj bej bi şeyler aktarıyorum hesabıma.


  • Rawkon  (25.03.12 01:11:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.